Afbeelding

Indoor aan de slag bij VanGinkelGolf

Indoor golfen in Noord-Holland? Dan moet je in Heerhugowaard zijn, waar golfwinkel VanGinkelGolf ook beschikt over een ruim indoor golfbaan.

Voor de golfer ligt er in totaal vijfentwintig vierkante meter om een perfecte baan te lopen, alleen of met vrienden, om er samen een gezellige ochtend of middag van te maken. Voor de prijs van slechts 35 euro per uur is er al de keuze uit maar liefst 27 echt bestaande golfbanen.

Daarnaast kan je ook kiezen om al dan niet gezamenlijk mini-games te spelen zoals een longdrive challenge of shortgame challenges. Er zijn vele opties, vraag er gerust naar in de winkel of neem een kijkje op onze website. 

Liever swingtechnisch aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Dan biedt VanGinkelGolf ook indoor golfles op maat aan. Voor wie informatie zoekt op het gebied van clubs of andere golfproducten is er altijd een clubfitter aanwezig om een eerlijk en individueel advies te geven. 

De winter is in aantocht en het weer buiten op de golfbaan wordt natter en kouder. Dit is niet altijd het beste recept om de golfbanen te bewandelen. Kies daarom gewoon voor indoor gemak. 

Online of telefonisch is het gemakkelijk een baan te reserveren. Je bent dan verzekerd van een tijdstip dat je goed uitkomt. Bij VanGinkelGolf zien we u graag vrijblijvend in onze winkel aan de Handelsstraat te Heerhugowaard.

Gegarandeerd plezier, ontspanning én altijd mooi weer!

Afbeelding