Ook de prachtige course van Son Gual op Mallorca zit nu in het aanbod van TUI Golf.
Ook de prachtige course van Son Gual op Mallorca zit nu in het aanbod van TUI Golf.

TUI Sports Golf ook naar Mallorca

Na een eerste lancering van de TUI Golfeizen in april zit de vaart er goed in. Klanten keren enthousiast terug van hun golfreis en ook golfprofessionals weten de weg naar TUI inmiddels te vinden.

De Pro-reizen met vertrek in november naar Belek zijn allemaal volgeboekt, een populaire bestemming binnen het aanbod van TUI. Voor maart heeft TUI ook weer enkele pro-pakketten met gunstige starttijden beschikbaar. De ervaring leert dat vroeg boeken hier een must is om te profiteren van de beste starttijden.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van het aanbod. Zo is afgelopen maand Mallorca als nieuwe bestemming toegevoegd. Een eiland dat zich goed leent voor een golfvakantie in het najaar met keuze uit maar liefst tien golfbanen. Hieronder vallen ook absolute topbanen als Son Gual en Alcanada Golf. De eerste baan is al prachtig, maar Alcanada is helemaal van de buitencategorie. Een geweldige baan met prachtige vergezichten, en niet voor niets al enkele jaren het toneel van de finale van de Challenge Tour.

Het golfpakket op Mallorca is door de klant helemaal naar wens samen te stellen met keuze uit de populaire RIU hotels en het attractieve TUI SUNEO concept. Dit kan zowel online als in de winkel geboekt worden.

TUI vliegt zelf meerdere keer per week naar Palma, ook vanuit de regio. Waar andere reisaanbieders worstelen met annuleringen en het omboeken van vluchten, hotels en starttijden door de drukte op Schiphol, heeft TUI dit zelf in de hand en kan hierop tijdig anticiperen. Dat resulteert uiteindelijk in meer efficiency en meer tevreden golfers. Vliegreizen worden bij TUI Golf dan ook nog altijd het hele jaar door aangeboden.

Voor de unieke reis naar de Andalucia Masters met vertrek op 11 oktober is nog beperkt plek beschikbaar. Tijdens deze reis wordt een bezoek aan de Andalucia Masters op Valderrama gecombineerd met spelen op banen in de regio. De reis wordt aangeboden met een huurauto waardoor er veel gelegenheid is voor eigen initiatief. En zoals altijd bij TUI is een ronde meer of minder spelen mogelijk. Verblijf is op basis van all-inclusive in het Suneo Cortijo Blanco. Dit alles is boekbaar inclusief passe-partout voor de Masters, vlucht en (golf)bagage vanaf 1.499 euro.

Zie www.tui.nl/sports/golf voor alle details en het complete golfaanbod.