Het Nau Morgada Golf Hotel aan de Portugese Algarve beschikt over drie banen van achttien holes.
Het Nau Morgada Golf Hotel aan de Portugese Algarve beschikt over drie banen van achttien holes. (Foto: Virgilio Rodrigues)

Begin 2023 naar Spaanse zuidkust of de Algarve

Groepsreizen met Fairway Golftravel

Fairway Golftravel organiseert ook begin 2023 weer een aantal leuke groepsreizen. Tweemaal is het bekende Precise Golf Resort El Rompido de plaats van handeling en eenmaal gaat de reis naar het Nau Morgado Golf Hotel in de Algarve.


Voor het tweede jaar wordt nu van 16 tot 22 januari in samenwerking met de dames van Golfdiva, de ‘Divas & Dandies Warm Winterbreak’ georganiseerd. Een uitgebreid programma voor dames en heren met vier dagen golf, waaronder één toernooi-dag, een dag excursie naar Sevilla met een lokale gids en een spectaculaire feestavond. Dit alles onder Nederlandse begeleiding en op basis van semi-All Inclusive verzorging (ontbijt en diner plus drankjes tussen 17.00 en 24.00 uur). De reissom bedraagt slechts 899 euro per persoon (inclusief luchthaventransfers viceversa, exclusief vlucht Faro).
Een weekje later heeft in hetzelfde ’theater’ het EGO Open 2023 plaats. Een al meer dan vijftien jaar lang jaarlijks terugkerend gezellig en sportief toernooi onder begeleiding van een Nederlandse professional.

Ook deze keer is het verblijf op basis van semi-All Inclusive verzorging. Er zijn vijf golfrondes van achttien holes gepland op de twee banen van het resort – El Rompido North en El Rompido – waaronder drie wedstrijdrondes. De Nederlandse begeleiding staat de hele week ter beschikking en er is een uitgebreide prijzentafel. Bij verblijf in een 2-persoonskamer bedraagt de reissom 899 euro per persoon exclusief vlucht en in een 1-persoonskamer is dit 1.089 euro.

Nau Morgada
Ongeveer hetzelfde programma wordt een maand later (tussen 14 februari en 21 februari 2023) gepresenteerd in het Nau Morgado Golf Hotel in de Algarve. Dit populaire golfhotel beschikt over drie 18-holes banen, waarvan twee op het resort, en biedt eveneens semi-All Inclusive verzorging. Hier wordt er twee dagen gestreden als team, naast de drie individuele wedstrijddagen. Dat brengt het totaal op vijf dagen golf. 

Er is Nederlandse begeleiding door een golfprofessional en ook hier zijn er fraaie prijzen te winnen. De reissom bedraagt 1.059 euro per persoon bij verblijf in een 2-persoons kamer en 1.269 euro per persoon bij verblijf in een 1-persoons kamer.

Voor reserveren of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Fairway Golftravel: telefoon 0251 674430 of via e-mail info@fairwaygolftravel.nl.