Het Precise Golf Resort El Rompido, met het hotel aan de baan.
Het Precise Golf Resort El Rompido, met het hotel aan de baan. (Foto: www.l-hf.de)

El Rompido: altijd plezierig

Wat is er lekkerder dan in de Nederlandse winter even te ontsnappen naar de Spaanse zon? Bij golfliefhebbers is dan altijd het Precise Golf Resort El Rompido altijd zeer in trek, en dat is niet voor niets.

Het bekende Precise Golf Resort El Rompido is al vele jaren een geliefd onderkomen bij Nederlandse golfers. Het vijfsterren resort is voorzien van alle luxe en beschikt over fraaie en ruime kamers. Vanuit de comfortabele kamers heb je een fantastisch uitzicht over de golfcourse, de Middellandse Zee, of zelfs beide. Het resort beschikt over een heerlijke spa en een goed uitgeruste gym. Je kunt lekker genieten van de buitenzwembaden en hun terrassen, of de wandeling naar het strand maken. Hoe dan ook, is het genieten op El Rompido.

Als het gaat om golf heeft El Rompido misschien wel het meest te bieden, met twee uitstekende courses van achttien holes. Je kunt kiezen tussen de Campo Norte en de Campo Sur, beide ontworpen door Alvaro Arana. De Campo Sur ligt het dichtst bij het clubhuis en is een technische baan met uitstekende greens. De Campo Norte ligt midden in het natuurgebied van Marismas del Río Piedras. De baan ligt wat hoger dan de Campo Sur, vraagt om goed course management, maar is voor iedereen een plezier om te spelen. De Campo Norte telt meerdere zeer uitdagende holes, en op de greens wordt er wel iets gevraagd van de putt-kwaliteiten. De Campo Sur is eveneens een heerlijke baan om te spelen. Iets ander karakter dan de ’broer’, maar die afwisseling maakt het juist zo leuk als golfer op El Rompido.