Het AP Cabanas Beach & Nature ligt op een prachtige locatie in de Algarve.
Het AP Cabanas Beach & Nature ligt op een prachtige locatie in de Algarve.

AP Cabanas Beach & Nature heeft alles voor fijne vakantie

Genieten aan de Ria Formosa

Verblijven op één van de mooiste plekken van de Algarve? Kies dan voor een vakantie in één van de fijne appartementen van AP Cabanas Beach & Nature. Vlakbij liggen de fraaie golfcourses van Quinta da Ria en Quinta de Cima.

Dit fijne 4-sterrencomplex werd in 2021 geheel gerenoveerd en ligt in het hart van het prachtige natuurpark Ria Formosa, aan een adembenemende lagune. In de zomer kun je met goed weer zelfs met een bootje het strand bezoeken. Ook wandel je gemakkelijk naar de nabijgelegen gezellige boulevard. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en je kunt uit verschillende verzorgingstypes kiezen.

Een van de pluspunten van het hotel is de moderne Rooftop AP Cabanas Pool Bar & Lounge met een prachtig uitzicht over de Ria Formosa en Atlantische Oceaan.

AP Cabanas Beach & Nature bestaat uit ongeveer 240 kamers in twee gebouwen met twee verdiepingen. Het complex is een Adult Only hotel met minimumleeftijd 14 jaar. Er is een lobby met 24-uursreceptie, er zijn twee liften en er is een bagageruimte.

In Restaurant Flor de Sal geniet je van heerlijke buffetten met mediterrane en lokale gerechten. Restaurant Ria biedt je fine dining met een vast menu. Reserveren in dit restaurant is zeker 24 uur van tevoren nodig. Voor een verkoelend drankje om te proosten op een fantastische vakantie, ga je naar de rooftopbar of de lobby-/poolbar.

Ligbedden

In de tuin vind je een fijn zoetwaterzwembad dat in de zomer verwarmd wordt. Rondom het zwembad staan parasols en ligbedden gratis voor je klaar. Ook kun je gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Het gebruik van wifi is gratis in het hele complex. Privé parkeerterrein is tegen betaling en de openbare parkeerplekken zijn gratis te gebruiken, beide op basis van beschikbaarheid ter plaatse.

Je verblijft in een Standaardkamer Classic (1-2 personen, circa 17 vierkante meter). Dit kamertype beschikt over airconditioning, een telefoon, satelliettelevisie, minibar (tegen betaling), kluisje, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi. Daarnaast is er een badkamer met douche, föhn en toilet en een balkon of terras met zitje. Je hebt uitzicht op de tuin.

Tegen een meerprijs maak je je verblijf nóg aangenamer en kies je voor een Standaardkamer Classic Zwembadzicht (1-2 personen) of een Standaardkamer Classic Rivierzicht (1-2 personen). Deze kamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de Standaardkamer Classic, alleen het uitzicht is anders.

Voor gezinnen zijn er Connectie Familiekamers (3-4 personen, circa 34 vierkante meter). Dit kamertype is ruimer dan de andere kamers en bestaat uit twee ruimtes. Je geniet in dit kamertype van uitzicht op de tuin.

Fitness

Wil je tijdens je verblijf fit blijven? Maak dan gebruik van de fitnessruimte (tegen betaling). Ontspannen kan in het bubbelbad, de sauna, in het binnenzwembad of tijdens een massage (alle tegen betaling).

Je verblijft in AP Cabanas Beach & Nature op basis van All Inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, waarbij diner ook à la carte mogelijk is. Diverse snacks tussen 11.00 en 18.00 uur en een selectie alcoholische en non-alcoholische drankjes (bijvoorbeeld; koffie, thee, frisdrank en lokaal gedestilleerd) tussen 7.30 en 22.00 uur.