Moyland International is één van de topbanen waar je met de Rheingolf Card terecht kunt.
Moyland International is één van de topbanen waar je met de Rheingolf Card terecht kunt. (Foto: Peter Smulders)

Twee greenfees voor prijs van één met Rheingolf Card

Goedkoop golf in Duitsland

Al bekend met de Rheingolf Card? Elke golfer zou dat eigenlijk moeten zijn, want dat is de kaart die ideaal is voor korte golfvakanties, voor ontdekkers van golfbanen, gelegenheidsgolfers en al diegenen die geld willen besparen. Goedkoper golfen in het Rijnland dan met de Rheingolf Card en de Rheingolf à la Card kann niet. Speel en bespaar op topbanen aan de Rijn, Ruhr, Maas en Moezel tussen Eifel en Sauerland.

De Rheingolf Card bevat een 2FOR1 greenfee voucher voor elk van de liefst 66 deelnemende partnergolfclubs, plus een identificatiekaart. Met dat voucher kunnen twee spelers samen een ronde golf spelen, maar voor slechts één greenfee betalen. Of een zeer goede prijs voor twee greenfees. Individuele golfers betalen op veel banen slechts de helft van de greenfee. Om het greenfee voucher te verzilveren, hoeven golfers zich alleen vooraf te registreren bij de golfclub en de Rheingolf Card samen met de betreffende voucher te tonen. De voucher voor de greenfee zal door de golfclub worden bewaard. Voor de Rheingolf Card hoeft nu slechts 99 euro te worden betaald, plus verpakking en verzending.

De Rheingolf à la Card is de light versie van de Rheingolf Card, waarbij ’light’ uitsluitend verwijst naar het aantal bonnen. De 2Voor1 bonnen van beide kaarten zijn identiek!

Het verschil tussen de Rheingolf Card en de Rheingolf à la Card is dat u slechts tien vouchers ’selecteert’ uit het totale assortiment vouchers. Bovendien hebt u het voordeel dat u elke bon twee keer kunt selecteren. Met de Rheingolf à la Card kunt u kiezen uit 67 vouchers. Klein detail: de Zuid-Limburgse is niet inbegrepen in de Rheingolf Card, alleen in de Rheingolf à la Card. U bent dus superflexibel en spaart vaak al bij het eerste gebruik. De Rheingolf à la Card kost slechts 89 euro plus verpakking en verzending.

Veel vouchers zijn ook inwisselbaar in het weekend en vanaf handicap 54. Op veel golfbanen kunt u met uw camper overnachten en ook honden zijn op veel banen toegestaan. 

Voor alle informatie en bestellingen, bezoek de website: www.rheingolf-card.de