Wedstrijden van de Dutch Kids Golf Tour zijn leuk en leerzaam.
Wedstrijden van de Dutch Kids Golf Tour zijn leuk en leerzaam.

Nieuwe tour Dutch Kids Golf

Dutch Kids Golf komt dit jaar weer terug met een nieuwe tour. Daaraan is de afgelopen maanden hard gewerkt. De jonge golfers komen zoals eerder ook altijd het geval was weer in actie op fraaie banen. Alle wedstrijden over achttien holes tellen mee voor de NGF Junior Ranking.

De 2022 Dutch Kids Golf Tour wordt mooier en leuker dan ooit, stelt organisator Harald Grünberg. Die wordt gespeeld op toonaangevende banen. Princenbosch, Wouwse Plantage, de Amsterdamse, Crossmoor, de Rosendaelsche en de Eindhovensche zijn net als vorig jaar van de partij. ,,Daarnaast zijn er een paar te gekke nieuwkomers: ’t Rijk van Sybrook en Rozenstein. Alles bij elkaar stuk voor stuk topbanen om op te spelen’’, stelt Grünberg.

Voor in verstrekking van informatie en inschrijvingen is er een nieuwe site opgezet. Dat laatste kan nu via een eenvoudig stappenplan, waarbij je eenvoudig op de wedstrijd van keuze klikt, de benodigde gegevens invult en betaalt. In stap twee worden nog wat extra gegevens gevraagd, waarna je de registratie kunt controleren. Als alles goed is gegaan, volgt er een bevestigingsmail.

Bij de NGF is de Dutch Kids Golf Tour omarmd. De wedstrijden staan nu ook op de officiële NGF-speelkalender. Daarnaast is er samen met de NGF nog een verrassing bedacht. Alle meisjes van twaalf jaar en ouder die de eerste twee wedstrijden meedoen, dingen mee naar een tussentijdse prijs. Wat dat is blijft nog even geheim.

Alle deelnemers aan de wedstrijden over achttien holes kunnen ook punten verdienen voor de NGF Junior Ranking. De scores worden door Dutch Kids Golf doorgegeven. Online is de ranking te zien, zodat iedereen kan bekijken waar hij of zij staat op de ranglijst.

Voor meer informatie kijk op de site dutchkidsgolf.nl