Afbeelding

Twee nieuwe filialen Jumbo Sports

Jumbo Sports breidt uit met twee nieuwe winkels in Rijswijk en Nieuwerkerk aan den IJssel. De twee nieuwe filialen zijn voormalige vestigingen van Golfplaza en zullen doorgaan onder respectievelijk de namen Jumbo Golf & Hockey waar het gaat om de winkel in Rijswijk en Jumbo Golf op golfbaan Hitland.

De twee winkels van circa achthonderd vierkante meter, op voor veel golfers vertrouwde locaties, gaan deel uitmaken van de totale Jumbo Sports winkelketen die daarmee op veertien locaties komt. Winkel je liever vanuit huis, dan kan dat natuurlijk ook in onze webshop. Naast golf heeft Jumbo de afgelopen jaren hockey en wintersport aan het assortiment toegevoegd en zowel voor golfers als hockeyspelers heeft Jumbo nu nog meer locaties om uit te kiezen. Zo is er altijd een Jumbo Golf of Jumbo Golf & Hockey winkel bij jou in de buurt. 

De Jumbo Golf & Hockey winkels staan garant voor een fantastische golf- en hockeybeleving. In Rijswijk zal ook een hockey afdeling worden ingericht zodat hockeyspelers van de clubs uit de regio daar weer terecht kunnen. De winkel op Hitland richt zich als vanouds op golfers uit de omgeving. In beide winkels wordt het mogelijk een afspraak te maken voor een gratis clubfitting. Met behulp van Trackman data vinden de fitting specialisten altijd de beste golfclubs voor jouw golfspel. Uiteraard parkeer je ook bij deze winkels voor de deur. 

,,Wij zijn erg blij met de toevoeging van deze twee nieuwe winkels. Zoals u gewend bent van onze bekende Jumbo-formule, richten we ons hier ook met ons groot aanbod aan golf- en hockeyartikelen echt op persoonlijke service, advies en beleving. De exacte datum van opening zal via de communicatiekanalen van Jumbo Sports worden gedeeld zodra deze bekend zijn, maar het streven is om de opening van de nieuwe filialen op zeer korte termijn te verwezenlijken’’, zegt Bart van Pelt, CEO van Jumbo Golf Hockey & Wintersport. 

Over Jumbo Sports 

De superstores van Jumbo Golf Hockey & Wintersport vallen onder de verzamelnaam Jumbo Sports. De naam van de winkel vertelt op welke takken van sport ze zich richten. Alle winkels zijn voorzien van de bekende Jumbo Golf Hockey & Wintersport-formule. Deze formule staat voor altijd eerlijk advies, topservice, de grootste keuze en vaste lage prijzen. Zo profiteer je bijvoorbeeld van de Europese prijscheck en biedt Jumbo Sports (altijd gratis) maatwerk. Omdat we er zeker van zijn dat we zorgen voor de beste oplossing, geven we je een 60 dagen tevredenheidsgarantie. Kijk voor meer informatie op de website jumbosports.com.