Peter Graham aan het werk.
Peter Graham aan het werk.

Peter Graham, master clubfitter

Peter Graham woont al sinds 1990 in Nederland en is een zeer ervaren en gepassioneerde Britse PGA-golfprofessional en master clubfitter. 

Golfen is Graham met de paplepel ingegoten, want als klein jochie bracht hij na schooltijd en in de weekenden vele uren met zijn vader en oom door op de Engelse golfbanen.

Na eerst in een totaal andere branche gewerkt te hebben, besloot Peter Graham van zijn hobby zijn werk te maken. Hij behaalde zijn Britse PGA-diploma en verwierf de AA-status (level 4). Zijn diploma werd uitgereikt door niemand minder dan Sir Bobby Charlton. Hij blijft zich nu nog professionaliseren om golfers nog beter van dienst te kunnen zijn.

In 2007 startte Peter Graham op een bedrijventerrein in Alphen aan den Rijn een golfstudio met golfsimulator en putting green en ging hij lessen course management op diverse golfbanen in de regio geven. Sinds 2023 heeft hij ook een golfstudio in het pittoresk dorpje Dalfsen in Overijssel.

Voor meer informatie, kijk op de site petergraham.nl. Voor info of afspraken mail naar peter@petergraham.nl of bel 06 5107 3928.