Keuze te over in de leuke shop in het centrum van Gorinchem.
Keuze te over in de leuke shop in het centrum van Gorinchem.

Dutchgolfclubfitter maakt gebruikt en nieuw op maat

Specialist in gebruikte clubs

De Dutchgolfclubfitter in Gorinchem is de specialist op het gebied van gebruikte golfclubs, met een breed assortiment golfclubs van de grootste A-merken.

In de gezellige shop wordt u te woord gestaan door Maarten Fokker of Norbert van Linde. Beide heren zijn al heel wat jaren werkzaam op het gebied van clubfitting en hebben een karrenvracht aan ervaring opgedaan in het vinden van de juiste clubs en de juiste specificaties voor elk type golfer.

In de shop kunt u gebruik maken van de slagkooi met Flightscope om zo de geschikte club voor uw spel te zoeken. Wij maken gebruik van professionele apparatuur van Flightscope en Golfmechanix. Wij kunnen bestaande sets zodoende refitten, zodat het materiaal aansluit bij uw golfspel aansluit. Wij kunnen ook de loft en lie, swingweights en clublengte check uitvoeren bij uw bestaande set en deze naar wens aanpassen.

Wij willen simpelweg de klant met een deskundig advies weer dat stapje verder helpen in de golfsport. Het is bij ons de bedoeling dat u met de juiste samenstelling in de tas de deur uit gaat. Daarbij hoeft u dus niet per se een nieuwe club te kopen. 

Naast deze servicegerichte handelingen voeren wij de standaard services in een golfwinkel uit. Dit gaat dan om reparaties en het vervangen van handgrepen. Wist u dat u bij ons binnen twee uur uw club weer speelklaar kan meenemen? 

Voormeer informatie, kijk op de website dutchgolfclubfitter-shop.nl.