Afbeelding
(Foto: FOTOSTUDIO#RSP)

Elke club volledig naar wens op maat aangepast

Skymax: perfect voor de starter

Skymax is het perfecte merk voor iedere startende golfer. Aandacht voor ieder individu, de groei die jij meemaakt in de golfsport en vertrouwen in eigen speelgemak staan bij Skymax centraal. Hiermee proberen we iedere startende golfer, jong en oud, van dienst te zijn met de juiste golfuitrusting voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Skymax biedt ICE IX-5 en S1 sets aan met de keuze uit staal en graphite. Hierbij speelt het personalisatieproces een grote rol. Ieder product kan op maat gemaakt worden. Van de lengte van de club tot de gripdikte. 

Mocht je in het begin liever een halve set kopen omdat je nog niet alles nodig hebt is dat geen enkel probleem. Tijdens jouw golfjourney kun je jouw Skymax IX-5 set aanvullen met alles wat je nodig hebt omdat je zelf kan bepalen wat jouw set indeling wordt. Daarnaast zijn de clubs ook los te bestellen en kan je kiezen uit een standbag of een cartbag. Deze set is vooral ideaal voor een startende golfer vanwege de bredere zool van de ijzers, wat zorgt voor goed grondcontact. 

De S1 sets daarentegen zijn verkrijgbaar in halve of volle sets. Wanneer je toch al wat meer balgevoel hebt, wordt deze set geadviseerd. Dit komt omdat het clubblad van de ijzers iets dunner en kleiner is dan de IX-5 waardoor je een bepaalde balvlucht kan slaan. 

Bij Skymax is het mogelijk om de clubs te laten verkleinen tot elk gewenste maat, maar ook het verlengen met maximaal 1,75 inch en streven we naar een doelgerichte aanpak om een volledige set in één enkele bewerking op maat te maken. Hierbij wordt elke club met zorg en precisie gevormd tot een verlengstuk van de vaardigheden en passie van de speler voor de sport. Door middel van een ’shaft trimming saw’ machine, kan de clubfitter alle clubs tegelijkertijd zagen op maat. Ook is het mogelijk om de gripdikte naar wens te maken wat varieert tot dames- en mannengrips tot mid- en jumbo formaten.

Naast maatwerk bieden wij ook reparatieservices aan en is het mogelijk om bij ons de clubs te regrippen. Benieuwd naar dit proces? Volg ons op @skymaxgolf op Instagram voor meer informatie! Skymax is verkrijgbaar in de betere golfzaak.