Fitten is géén momentopname,

maar advies voor langere termijn

Op het gebied van custom golf fitting en reparaties bent u bij SR-GOLF in professionele handen. Stephan Ruijter van SR-GOLF is een gecertificeerde clubfitter (en lid van de ICG) met meer dan 25 jaar ervaring en zelf PGA A4 golfprofessional op Het Rijk van Nijmegen.

Uw clubs worden met de meest geavanceerde apparatuur (Flightscope & CAPTO putting analyse) en grootste zorgvuldigheid afgestemd op uw spelniveau en lichamelijke afmetingen. Hierdoor bent u in staat het golfspel op de juiste manier te leren en beperkt u blessures en swingfouten.

De fitting wordt op drie manieren - live op de range, dus niét in een slagkooi - uitgevoerd, namelijk via een:

Middels bovenstaande uitkomsten wordt er rekening gehouden met uw balvlucht, uw fysiek fitheid, swingspeed, spel/train/les frequentie, en eventuele fysieke beperkingen zoals bijvoorbeeld artrose. Dit alles gebeurt met behulp van moderne apparatuur zoals een flightscope, CAPTO putting en een GASP video-analyse.

Tevens maak ik bij het bouwen/fitten van uw nieuwe set, gebruik van ’Freqeuncy matching’, bepalen van uw swingweight etcetera.

SR-GOLF is de officiële dealer van: Ping, Callaway, Titleist, Mizuno, Cobra en Skymax.

Maakt u snel een fitting afspraak via: www.sr-golf.nl of mail naar: info@sr-golf.nl, bellen kan natuurlijk ook via: 0624786461.

Tot ziens in mijn teaching bay!

Meer informatie over de ICG op de websiteclubfittersguild.org.