The Dunes is een prachtige en uitdagende baan die veel van je golfskills zal vragen.
The Dunes is een prachtige en uitdagende baan die veel van je golfskills zal vragen.

Uitdagend golfen in de duinen met acht greenfees voor 99 euro

Superdeal bij The Dunes

Golfers opgelet! Bij The Dunes Golf Course hebben we een geweldige deal voor alle liefhebbers van het spel: de Superdeal. Het is een kans die je niet wilt missen.

Stel je voor: acht keer negen holes golfen op The Dunes, plus een flinke dosis oefenen op onze driving range, allemaal voor maar 99 euro. Dit is dé gelegenheid om je golfervaring naar een hoger niveau te tillen.

The Dunes ligt in het fraaie Kennemer duingebied bij Zandvoort en staat bekend om zijn adembenemende uitzicht en uitdagende lay-out. Met glooiende duinen en kleine greens bieden we een test van je golfkwaliteiten voor zowel beginners als ervaren golfers.

Voor slechts 99 euro krijg je niet alleen acht rondes van negen holes, maar ook toegang tot onze driving range, waar je maar liefst 400 ballen kunt wegslaan. Niet in één keer natuurlijk, maar met zoveel ballen kun je wel prima je spel verbeteren.

De Superdeal is niet alleen perfect voor individuele golfers, maar ook voor groepen vrienden, collega's of families die samen een dagje willen golfen. Het is een geweldige manier om samen plezier te hebben en herinneringen te creëren die je altijd zult koesteren.

Dus waar wacht je nog op? Pak je clubs, nodig je vrienden uit en kom genieten van een dag vol golfplezier bij The Dunes. Het Superdeal-aanbod van acht keer negen holes golfen plus 400 ballen op de driving range voor slechts 99 euro is te goed om te laten liggen. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op één van de mooiste banen in de regio!

Voor meer info, scan de QR-code.


KADER:

Kom naar de golfbazaar

bij Golfbaan The Dunes 

De tweedehands beurs bij The Dunes is de ideale kans om gebruikte golfspullen te kopen en verkopen of overtollige voorraad alsnog van de hand te doen. Tijdens de tweedehands beursdagen kun je je golfspullen inleveren en samen met ons een afspraak over de prijs maken. Wanneer het artikel verkocht wordt ontvang je van ons het aankoopbedrag minus tien procent beurskosten. 

Meer info op de website thedunes.nl/golfbazaar-2024/ 

Afbeelding