Gert van Hanegem aan het werk op De Kroonprins.
Gert van Hanegem aan het werk op De Kroonprins.

Op zoek naar een club

die voor plezier zorgt

Mijn naam is Gert van Hanegem en ik ben werkzaam als clubfitter op golfbaan de Kroonprins in Vianen.

In 2005 ben ik gestart bij Golfplaza Rijswijk en inmiddels heb ik veel ervaring als clubfitter. Vroeger was ik een freak op het gebied van clubs en shafts. Ik vond het reuze interessant om te zien hoe clubs zijn opgebouwd. Nu lijkt het allemaal wat meer op elkaar. Het is mijn bedoeling om de fittingen zo laagdrempelig mogelijk te houden. Het moet de golfer geen stress geven omdat hij of zij moet presteren tijdens een fitting. Ik sta er niet om u te beoordelen. De golfswing verschilt van dag tot dag en het fitten is een samenwerking tussen de golfer en fitter. Als fitter ben je op zoek naar een club die de golfer plezier gaat bezorgen en op termijn de handicap gaat helpen te verlagen. Dat is het doel, in die volgorde. Zijn de clubs tijdens uw fitting geen verbetering, koopt u niets. 

Wij werken met de Foresight GC Quad golfsimulator. Dat geeft mij inzicht in data die met het blote oog niet te zien zijn. Sommige klanten kiezen een club uit op emotie, gevoel of balvlucht. Die maken geen gebruik van onze golfsimulator. De clubs, putters en ballen zijn bij ons marktconform geprijsd. Ook niet geheel onbelangrijk.

Ook regrippen we. In de shop liggen voorbeeld grips. Kijk er gerust eens naar.

Op dinsdag en zaterdag ben ik aanwezig in de winkel voor fittingen, regrippen of gewoon een vraag. U kunt mij ook altijd mailen voor een vraag, second opinion of offerte: clubfitting@de-kroonprins.nl. Ik zal dat altijd objectief beoordelen.

We hebben ook een mogelijkheid om direct een fitting of re-grip afspraak te maken. Dat kan via onze eigen website www.golfbaandekroonprins.nl. We werken dan met democlubs die u kunt testen op de golfsimulator, de driving range of in de baan. Superleuk dus.