Elektrische golftrolleys Gokart terug van even weggeweest

Equipment
De fijne en makkelijk te bedienen elektrische trolleys van Gokart.
De fijne en makkelijk te bedienen elektrische trolleys van Gokart.

Helaas heeft de EU-importeur van Gokart elektrische golftrolleys in Oosterhout het niet volgehouden. Maar met de fabriek in Engeland is niets mis mee en daarom extra jammer dat een tijdje de Gokart golftrolleys niet meer in Nederland leverbaar waren. Maar Trolleyworld in Soest, dat al jaren dealer was van Gokart, heeft nu het importeurschap op zich genomen.

Trolleyworld is een bekende in de wereld van de elektrische golftrolleys en heeft ruim zestien jaar ervaring met elektrische golftrolleys. Mick de Jonge, eigenaar van Trolleyworld, is erg blij met het verwerven van het importeurschap, want Gokart is een fijne, makkelijk te bedienen golftrolley, zeker met de nieuwe MK2 uitvoering. Daarbij is de instapprijs van 659,00 euro inclusief lithiumaccu een zeer aantrekkelijke koop. TrolleyWorld heeft de verschillende uitvoeringen allemaal op hun website staan.

Garantie

Al in het bezit van een Gokart golftrolley en is daarvoor onderhoud of reparatie nodig? Ook dan staat TrolleyWorld klaar. Via de website trolleyworld.nl kan een afspraak in de werkplaats worden gemaakt. Ook zijn er speciale regelingen voor garantie-afhandelingen van in Oosterhout gekochte trolleys die nog in de garantie vallen. Trolleyworld heeft met de fabriek kunnen afspreken dat in het geval van garantie het onderdeel gratis wordt geleverd. De consument betaalt dus alleen het arbeidsloon. 

,,Voor de golfers die de Gokart golftrolleys nog niet kennen zetten we graag de voordelen nog even op een rijtje’’, aldus Mick de Jonge. ,,De grote verschillen met de meeste elektrische golftrolleys zitten in de traploos instelbare snelheid, de plug & play lithiumaccu met capaciteitsmeter, de trolley is makkelijk zonder weerstand achteruit te trekken, en compact opvouwbaar met een draaghandvat. We nodigen golfers graag uit in onze showroom in Soest om de Gokart golftrolley te demonstreren.’’

De Jonge vult nog aan: ,,Ik vergeet bijna nog te noemen dat we ook op zoek zijn naar dealers voor wederverkoop. Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen. En hoe dan ook wensen we alle golfers een heel mooi golfseizoen.’’

Alle info over Trolleyworld Soest is op te vragen via e-mail info@golftrolleys.nl of telefonisch: 035-6030306.

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27