De EziGolf Tourer: Samen spelen, dubbel plezier

Equipment
Afbeelding

Iedereen die golft weet het: golf is een heel sociale sport. Samen golfen is nu eenmaal een van de leukste manieren om met elkaar een paar uur actief plezier te hebben in de buitenlucht. Die negen of achttien holes lopen met flightgenoten kan alleen soms een hele uitdaging zijn. Een buggy huren daarentegen is voor velen ook weer niet echt nodig en wordt vaak als minder gezellig ervaren. Maar geen punt, er is een goede oplossing om comfortabel én een stuk socialer over de baan te gaan.

De EziGolf Tourer draait helemaal om het comfort én plezier van de speler(s). Met een eigenzinnig en functioneel design kan iedereen comfortabel en veilig over de baan rijden. In elk gewenst tempo (tot 15 kilometer per uur), dus ook op het looptempo van uw partner of andere fligthgenoten. De Tourer is direct geschikt om op te rijden en dat maakt onderweg afwisselen heel goed mogelijk. Het maakt dus niet meer uit of voor iemand achttien of negen holes iets te ver zijn om te lopen. Op een Tourer draait niemand de hand nog om voor de afstand. 

Flexibiliteit

In tegenstelling tot een buggy, zijn spelers met een Tourer veel flexibeler in hun spel. Of de hele flight nu een Tourer gebruikt of er slechts één speler op een Tourer aansluit en de rest loopt, iedereen kan makkelijk het gehele spel bij elkaar blijven en waar nodig naar de eigen bal rijden. Dat maakt de gehele flight veel flexibeler én verhoogt het sociale contact onder de flightgenoten.

Spelen mét focus

Door de flexibiliteit die de Tourer in de flight brengt, kunnen alle spelers zich beter concentreren op hun eigen bal. Wanneer het spel er om vraagt laat de intuïtieve bediening van een Tourer iedereen makkelijk naar de eigen bal rijden. Mét alle clubs, dus ook die club die op het moment suprême nodig is om een mooie slag te slaan. Met de verkeerde club bij de bal staan terwijl de juiste nog bij de buggy staat is daarmee verleden tijd. Met de Tourer heeft u alles wat u nodig heeft bij de hand. Dat scheelt weer een mindere slag door een verkeerde club.

Opgeteld meer fun

De Tourer brengt fun op meerdere vlakken. Alle afstanden zijn zonder gebruik van een buggy weer voor iedereen bereikbaar. Daarnaast kunnen alle flightgenoten makkelijker bij elkaar blijven. Samen oprijden of meerijden met een loper, het is allemaal mogelijk. Door de eenvoudige bediening is bijpraten onderweg gewoon mogelijk. Maar wie al eens op een Tourer heeft gereden, door deze bijvoorbeeld op de baan te huren, heeft ook vast iets anders ervaren: het rijplezier. Rijden op een Tourer is een leuke ervaring. Dat maakt de Tourer gelijk geschikt voor jong en oud: voor de hele actieve, de fysiek iets beperktere golfer of de golfer die het iets rustiger aan wil doen… de Tourer is een echte allemansvriend die ook nog eens wat extra fun in het spel brengt.

Interessante deals
De Tourer is inmiddels al bij diverse banen in het hele land een vast gezicht in het huuraanbod. Voor particulieren is het, naast huren op de baan, ook mogelijk een eigen Tourer aan te schaffen. Om de Tourer voor meer golfers bereikbaar te maken, komt EziGolf nu met een interessante actieperiode. Verschillende actiemodellen zijn zeer interessant geprijsd én wordt er een extra korting gegeven wanneer er meerdere Tourers tegelijk worden aangeschaft. Profiteer dus snel samen met uw partner of met uw vaste flightgenoten.

Kijk voor meer informatie over de Tourer op www.ezigolf.nl of neem contact op met Robert of Job. Zij helpen u graag verder en ontvangen u graag voor een testrit. 

art cover
Leo van de Ruit (1947-2024): Liefhebber tot in elke vezel
6 mei, 21:25
art cover
Routines: geheim van consistent golfen
30 apr, 11:08
art cover
Zakelijke netwerken samen de grootste
19 apr, 09:00
art cover
Column: Martijn & Jan Kees
19 apr, 09:00
art cover
De mooie comeback van Matteo Manassero
15 apr, 09:00
art cover
Links Valley al voor vijfde keer op rij de beste 9-holes golfbaan van Nederland
13 apr, 09:00
art cover
Aydan Verdonk: verstand boven kracht
10 apr, 11:19
art cover
Vince van Veen maakt volwassen keuzes
10 apr, 11:17