Honderd stands exposanten op Rheingolf Messe bij Düsseldorf

Equipment
Het fraaie Airport Station op de luchthaven van Düsseldorf is opnieuw de locatie voor de Rheingolf Messe.
Het fraaie Airport Station op de luchthaven van Düsseldorf is opnieuw de locatie voor de Rheingolf Messe.

Met precies honderd exposanten is de 24e Rheingolf Messe op dat gebied volledig volgeboekt. Nu is het aan de golfliefhebbers om van 1 tot en met 3 maart de weg te vinden naar het Airport Station op de luchthaven van Düsseldorf om zich op de hoogte te stellen van alle nieuwste ontwikkelingen op golfgebied als het gaat om equipment, reizen, kleding en nog veel meer.

Honderd exposanten dus, en daarnaast vier grote pop-up winkels met mega beursaanbiedingen en een grote beurscompetitie. Dat wacht er op de bezoekers van de Rheingolf Messe. Daarmee is de beurs dus volgeboekt. Voor één weekend is de Rheingolf golfbeurs de grootste golfwinkel, het grootste golfreisbureau en de grootste golfdemodag in de regio en een ’must visit’ evenement voor alle golfers. Je kunt dan ook alle nieuwe clubs van Callaway, TaylorMade en Wilson testen.

Vroeger checkten passagiers hier hun koffers in, tegenwoordig is Station Airport de grootste evenementenlocatie op Düsseldorf Airport. Station Airport maakt indruk met zijn moderne, natuurlijk verlichte architectuur en panoramavensters rondom met direct zicht op de start- en landingsbaan. Nergens is de reislust voor de volgende golfreis groter.

Het Station Airport en de luchthaven als geheel zijn gemakkelijk te bereiken met de IC-, ICE- en S-Bahn-treinen. Het is maar een paar stappen van het perron of de Skytrain-halte naar de ingang van de hal. Natuurlijk kun je ook met je eigen auto naar de Golfmesse komen. Je kunt parkeren in de parkeergarages P4 en P5 of in de P&R-parkeergarage tegenover het treinstation van de luchthaven. Gebruik het navigatieadres Düsseldorf, Ahrensplatz.

Gratis toegang

Alles in het leven wordt momenteel duurder. Niet de Rheingolf Messe. Want juist daarom is de toegang tot de Rheingolf Messe 2024 gratis is. Exposanten en organisatoren nodigen daarom met veel plezier de bezoekers uit.

Exposanten

Dit zijn enkele van de tot nu toe bevestigde exposanten: Jucad, TrendGolf, GolfQuant, TourmadeGolf, Callaway Golf, TaylorMade Golf, Wilson Golf en Dragon Golf. Reisaanbiedingen zijn beschikbaar van Golf in Oostenrijk, de golfresorts Schmallenberger Land, Strelasun en Hardenberg. Bestemmingspartner van de beurs is Matrix Golfreisen met de topresorts in Belek: Cullinan, Maxx Royal, Regnum Carya, Sueno, Cornelia, Kaya en Kempinski.

Er zijn veel exposanten uit Italië en ook het grootste aantal exposanten uit Mallorca ooit op Rheingolf. Zij wachten op bezoekers met speciale beursaanbiedingen. Er is een praat- en actiepodium, een putting challenge, pannenkoeken- en koffiebar en een bar. Het is bijna te veel om uit te kiezen, en heel misschien heb je gewoon wel twee dagen nodig om alles goed te bekijken. Zo veelzijdig is de Rheingolf Messe.:

Speciale tentoonstelling

Schöner Living

Veel golfers zijn op zoek naar een ’tweede huis’ in de zon en dicht bij golfbanen. Voor de eerste keer zijn er exposanten uit de sector van vakantiewoningen op de Rheingolf beurs. Of het nu in Spanje, Portugal of de Nederlandse provincie Zeeland is: ’Mooi Wonen’ is de naam van de speciale show binnen de Rheingolf Fair.

Data en tijden

De Rheingolf Messe wordt gehouden van 1 tot en met 3 maart in Düsseldorf. Op vrijdag 2 maart openen de deuren om 12.00 uur en duurt de beurs tot 18.00 uur. Op zaterdag 2 maart en zondag 3 maart kunnen bezoekers vanaf 10.00 uur naar binnen. Zaterdag sluit de beurs om 18.00 uur, zondag om 17.00 uur. De toegang is gratis!

Voor alle informatie, bekijk de website rheingolf.net

Laat je informeren over de vele golfreizen die worden aangeboden.
Lekker snuffelen bij de honderd stands.
Scan de QR-code om snel naar de website te gaan.
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27