Alles wat golf te bieden heeft in de Holland Golf Show

Equipment
Kies je reisbestemming op de Holland Golf Show.
Kies je reisbestemming op de Holland Golf Show. (Foto: )

Als golf je favoriete sport is, dan mag je drie dagen in maart met vette letters in je agenda noteren. Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 maart wordt namelijk in de Expo in Houten de Holland Golf Show gehouden. Die aftrap van het golfseizoen in Nederland mag je niet missen.

De Holland Golf Show staat garant voor een sportief dagje uit voor iedereen, met alles wat golf te bieden heeft. Wat je handicap ook is, de Holland Golf Show is dé afslagplaats voor iedere golfliefhebber. Van aspirant speler tot volleerde pro: tijdens dit veelzijdige event beleef je gegarandeerd een informatieve, inspirerende en interactieve dag, geheel gewijd aan alle facetten van jouw en onze favoriete sport.

Sla je slag tijdens de Holland Golf Show in de Expo Houten. Of je nu op zoek bent naar clubs, golfballen of tees, een nieuwe outfit wilt scoren of je wilt oriënteren op exclusieve golfreizen, tijdens de Holland Golf Show sla je zeker jouw slag. Letterlijk, want veel van de aangeboden accessoires en materialen kun je tijdens het event naar hartenlust uitproberen.

Naast kijken en kopen kun je ook heel actief zijn op de Holland Golf Show. Op de driving range staan van diverse topmerken de nieuwste clubs klaar staan om te proberen. Aanwezige topmerken zijn onder ander TaylorMade, Titleist, Ping, Srixon, Callaway, Wilson en Cleveland.

Er is voor de liefhebbers van een uitdaging een lange putt van zo’n 25 meter, die wordt gesponsord door ANWB Golf. Na een kleine vergoeding, die ten goede komt aan de Stichting Handigolf, kun je naar wens één, drie of vijf pogingen wagen om een ronde golf voor vier personen in de wacht te slepen.

Pin High Golftravel stelt een reischeque van 500 euro beschikbaar bij een andere challenge: probeer op de simulator maar de neary te slaan. Zo dicht mogelijk bij de pin dus. En de betreffende hole is niet de minste, namelijk de prachtige par 3 12e hole van Augusta. Ook hier kun je tegen een kleine vergoeding één of meerdere pogingen wagen. Kortom, niemand hoeft zich ook maar een moment te vervelen.

De lijst van exposanten telt bijna honderd deelnemers. Daaronder natuurlijk ook veel touroperators of reisbestemmingen. Wil je inspiratie opdoen voor je volgende golfreis? Dan is de Holland Golf Show de plek om te zijn. Ook voor al je kleding, trolleys en andere zaken is een bezoek aan de Expo Houten een goed idee.

Die toegangsbewijzen voor de Holland Golf Show kosten 12,50 euro en zijn makkelijk te bestellen via de website. Jeugd tot 18 jaar heeft gratis toegang. Parkeren op loopafstand van Expo Houten is gratis. De openingstijden zijn vrijdag en zaterdag zondag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie kijk op de website hollandgolfshow.nl

De stand van TUI, partner van de Holland Golf Show.
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27