Flight4You; lesweken voor de beginnende golfer

Golfreizen
Fraaie golfcourses aan de Zuid-Spaanse Costa de la Luz. (Foto: Stefan von Stengel)
Fraaie golfcourses aan de Zuid-Spaanse Costa de la Luz. (Foto: Stefan von Stengel)

Alleengaand en een enthousiaste beginnend golfer, blijf je hangen in je baanpermissie handicap of wil je gewoon je golfvaardigheden eens een boost geven en je handicap naar beneden brengen? Flight4You, gespecialiseerde golfreisorganisatie voor alleengaanden, biedt, naast prachtige golfreizen voor ervaren golfers, tevens een aantal lesweken voor de beginnende golfer aan.

Onder leiding van een inspirerende en ervaren Nederlandse PGA-professional ga je een week lang werken aan je golfvaardigheden. Bijna dagelijks les op de oefenfaciliteiten zoals driving range, pitching green en putting green en bunkers. De 9-holes baanles maakt het lesprogramma helemaal compleet.
De groep golfers telt maximaal tien personen zodat je optimale aandacht krijgt. Vol vertrouwen keer je na een week terug naar je homecourse.

Dit alles op prachtige zonnige locaties in Spanje of Portugal. Zoals je gewend bent van Flight4You verblijf je in een heerlijk comfortabel hotel op de golfbaan, vlakbij strand of leuke authentieke dorpjes. Naast het golf is er ruimte en tijd om te genieten van het zwembad, een gezonde strandwandeling of gezellig napraten op het terras met je medegolfers. 

Er staan nu twee reizen gepland, in het najaar van 2023 en het voorjaar van 2024, beide keren naar de Zuid-Spaanse Costa de la Luz, nabij Cádiz. Van 26 oktober topt 2 november gaat de reis naar het viersterrenhotel Barceló Costa Ballena, en van 9 tot 16 april ishet verblijf in Hotel Iberostar Royal Andalus, eveneens een viersterrenhotel.

Deze golflesweken zijn uitermate populair en zijn snel volgeboekt. Kijk daarom gauw op de Flight4You kalender voor alle gedetailleerde informatie over deze reizen: www.flight4you.nl of mail/bel naar info@flight4you.nl of 0652321517.

Flight4You bestaat ruim 22 jaar en is volledig gespecialiseerd in luxe golfreizen voor
de alleengaande golfer. Flight4You is onderdeel van 3D Golfvakanties: www.3dgolfnl of telefoon 029 7531322.

Afbeelding
art cover
Hoge nummers nekken Mike Toorop
21 nov., 09:47
art cover
Dutch Golf Company: je eigen golfsimulator thuis
21 nov., 09:44
art cover
De ProTee VX launchmonitor: indrukwekkend
21 nov., 09:42
art cover
Martijn & Jan Kees: geen garanties
8 nov., 18:01
art cover
SR Golf, de custom fitting specialist
8 nov., 17:59
art cover
Door de Fundamentele Routines van Liesbeth Pauwels: Hier. Stopt. Rugpijn.
31 okt., 19:30
art cover
iGolf MIX, de serieuze en gezellige gemengde competitie
31 okt., 15:45
art cover
Pin High verbindt zich tot en met 2026 als partner aan de Holland Golf Show
31 okt., 15:41