Razend populair Topgolf moet je ervaren

Partnerbijdrage
Golf en fun in je eigen bay.
Golf en fun in je eigen bay. (Foto: )

Razend populair in Las Vegas en Dubai, en nu ook bereikbaar voor Nederlandse golfliefhebbers en spelfanaten. Net over de grens bij het Duitse Oberhausen ligt Topgolf, dat met meer dan tachtig locaties wereldwijd een toonaangevend entertainmentconcept is. Het unieke lifestyle- en entertainmentprogramma is al jaren een hoogtepunt voor ’iedereen’.

Maar wat maakt Topgolf zo speciaal? Het is een uniek, moeilijk te omschrijven samenspel van spel, technologie en gastronomie dat de beleving ter plekke kenmerkt. Topgolf beschrijven als een driving range is ongeveer net zo accuraat als de term ’auto’ voor een Formule 1-racewagen - feitelijk correct, maar het slaat de plank volledig mis.

Het terrein beslaat ongeveer 40.000 vierkante meter, waarvan ongeveer de helft in beslag wordt genomen door het indrukwekkende outfield. Het groene kunstgras, omringd door 52 meter hoge netten, ziet eruit als iets uit een andere wereld - vooral na zonsondergang, wanneer de elf doelen in de grond oplichten in felle kleuren.


Beleef plezier voor het hele gezin.

Je kunt met een groep van maximaal zes personen genieten van het uitzicht vanaf een van de 102 ’bays’; de afslagplaatsen met loungemeubilair, die verspreid zijn over drie verdiepingen. De selecteerbare spellen (zoals ’Angry Birds by Topgolf’) worden aan het begin kort uitgelegd aan de groep door de gastheer van de bays en digitaal gevisualiseerd met behulp van microchips in de golfballen en een hightech camerasysteem.

Het concept wordt afgerond met een verscheidenheid aan eten en drinken dat kan worden genuttigd op de bay of in de gemeenschappelijke ruimte. Misschien komt zelfs Bella de kattenrobot je bestelling brengen! Van knapperige salades tot hartige hamburgers, er is voor elk wat wils. De enorme drankenkaart is verfrissend op warme dagen en verwarmend op koele avonden. Over koele avonden gesproken. Alle bays zijn overdekt en voorzien van straalkachels en zijn dus de klok rond beschermd tegen het weer. Vooral voor golfers biedt dit de mogelijkheid om zelfs buiten het seizoen het perfecte teeshot te oefenen.


Zelfs bij nacht is Topgolf indrukwekkend.

Exact 3,28 meter is de afstand van de vergaderzaal tot de breakout experience bij Topgolf. Deze unieke infrastructuur maakt van elk evenement de meest geslaagde tijd samen. Daarnaast zijn er vergaderzalen met moderne apparatuur en een flexibele opstelling tot 215 vierkante meter, 500 gratis parkeerplaatsen, horecaruimten op drie verdiepingen en eten en drinken voor elke gelegenheid.

Topgolf heeft een revolutie teweeggebracht in de configuratie van evenementen. Pauzes zijn belangrijk voor de hersenen bij het leren en werken. Ze leiden tot betere prestaties in workshops. Idealiter zijn pauzes gekoppeld aan lichaamsbeweging. Een verhouding tussen werktijd en pauzes van ongeveer 3:1 is wetenschappelijk bewezen bijzonder effectief te zijn. Topgolf heeft deze wetenschappelijke benadering met succes toegepast in haar innovatieve evenementenprogramma.

Met verschillende all-inclusive arrangementen voor verschillende evenement-gelegenheden, biedt Topgolf allround zorgeloze arrangementen voor grote en kleine evenementen. Het gespecialiseerde evenemententeam vervult graag individuele wensen.

Of het nu gaat om een evenement of gewoon een drop-in. Jong of oud. Man, vrouw of divers. Golfprofessional of beginner. Iedereen is welkom bij Topgolf. Geïnteresseerd geraakt? Ga dan gewoon naar de website topgolfoberhausen.com en boek uw bay.

Plezier voor het hele gezin.
Zelfs bij nacht is Topgolf indrukwekkend.
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27