Dutch Golf Company: je eigen golfsimulator thuis

Partnerbijdrage
Zo kan je huiskamer eruit zien met een simulator van Dutch Golf Company.
Zo kan je huiskamer eruit zien met een simulator van Dutch Golf Company.

Is indoorgolf alleen populair bij slecht weer? Dat is een vraag die veel mensen stellen. ,,Golfsimulators zijn een geweldige manier om het hele jaar door te kunnen genieten van de golfsport, zelfs als het buiten minder weer is of als je even wat minder tijd hebt.’’ Aan het woord is Steven van Daal, eigenaar van Dutch Golf Company en al bijna twintig jaar actief in de markt van golfsimulators.

De geavanceerde technologie van de golfsimulators stelt golfers in staat hun vaardigheden te verbeteren en te trainen in een virtuele omgeving die realistische spelsituaties simuleert. Eén van de belangrijkste voordelen van golfsimulators is dat je kunt spelen op beroemde golfbanen over de hele wereld, zonder dat je daar fysiek aanwezig hoeft te zijn en zonder je zorgen te hoeven maken over verloren ballen of andere spelers die je hinderen.

Daarnaast biedt een golfsimulator gedetailleerde feedback over je swing, clubhoofdsnelheid, balvlucht en andere belangrijke statistieken. Met een golfsimulator kun je op elk moment van de dag spelen, ongeacht het weer of de beschikbaarheid van een nabijgelegen golfbaan. Dit maakt het ideaal voor drukbezette golfers die hun spel willen verbeteren zonder veel tijd te verliezen met reizen. En wat is er nu leuker dan op een druilerige avond gezellig met wat vrienden een rondje golf te spelen op iconische banen zoals St. Andrews of Augusta National in je eigen mancave thuis?

Of je nu een beginnende golfer bent die zijn basisvaardigheden wil ontwikkelen of een ervaren speler die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen, een golfsimulator kan echt een verschil maken. 

Oplossingen

Naast de meettechniek (launch monitor) bestaat een golfsimulator uit een mooie en veilige omgeving en natuurlijk een krachtige PC en bijbehorende beamer. Dutch Golf Company heeft zich gespecialiseerd in het samenbrengen van al deze onderdelen tot passende oplossingen voor ieder individu. Dutch Golf Company kan zich dan ook met trots al bijna twintig jaar de onafhankelijke golfsimulatorexpert van de Benelux noemen. Elke installatie is een project op zich waar de wensen van de klant en de beschikbare ruimte optimaal worden benut afhankelijk van het beschikbare budget. Dat is ook waarom ze bij Dutch Golf Company klanten altijd vragen om een bezoek te brengen aan hun demo ruimte waar ze alle beschikbare oplossingen kunnen laten zien en waar een klant echt de juiste keuze kan maken.

Dus waar wacht je nog op? Haal die clubs tevoorschijn en ga aan de slag met indoor golfen! 

Meer weten? Kijk dan eens op www.dutchgolfcompany.com of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend bezoek aan de demo ruimte van Dutch Golf Company door een mail te sturen naar info@dutchgolfcompany.com. In het Brabantse Goirle staat de koffie altijd voor u klaar en kunt u rekenen op een eerlijk en gedegen advies van een van de experts.

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27