Ontdek in het Duitse Saarland het fraaie Golfpark Weiherhof

Golfreizen
De fraaie achttiende hole van Golfpark Weiherhof. (Foto: Benno Leinen Photography)
De fraaie achttiende hole van Golfpark Weiherhof. (Foto: Benno Leinen Photography)

Stel je voor dat je je vrije tijd doorbrengt op een plek waar de aarde de hemel ontmoet, waar ontspanning en sport op de hoogste niveaus samenkomen. Dat is bij Golfpark Weiherhof, een bestemming die zoveel meer belooft dan alleen een typische golfbaanervaring.

De schitterende golfbaan van Weiherhof, genesteld in het noordelijke Saarland in Duitsland, biedt maar liefst 27 holes voor een heerlijke ronde golf. De baan combineert hoge sportieve prestaties met de hoogste kwaliteitsnormen. Het is ook niet voor niets dat Golfpark Weiherhof sinds januari van dit jaar is toegetreden tot de ’Leading Golfclubs of Germany’. Dat predikaat wordt slechts toegekend aan banen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Het zegt genoeg dat van de honderden golfbanen die Duitsland telt, slechts 38 courses goed genoeg zijn om zich ‘Leading Golfclub’ te mogen noemen. Golfpark Weiherhof is er trots op deel te mogen uitmaken van dat selecte gezelschap, dat zich ook inspant om de toekomst van de golfsport in Duitsland vorm te geven. Weiherhof is dan ook the place to be voor echte golfliefhebbers.

Maar er is meer dan alleen het golfspel. De ultramoderne trainingsfaciliteit is uitgerust met een verlichte driving range en een indoor golfbaan voorzien van een simulator. Voor degenen die hun korte spel willen verbeteren, zijn er uitstekende greens beschikbaar om te chippen, pitchen en putten.

Ontspanning

Voor de golfers die graag langer willen verblijven, biedt het resort een oase van ontspanning midden in de natuur, ver van de alledaagse drukte. De twintig Weiherhof appartementen en twee Weiherhof suites, die directe toegang hebben tot de golfbaan, zorgen voor een ononderbroken golfbeleving.

Gasten van het resort hebben ook gratis toegang tot de fitnessruimte, zodat ze hun fysieke conditie op peil kunnen houden tijdens hun verblijf.

Golfpark Weiherhof is eveneens een ideale locatie voor bedrijfsevenementen en conferenties. Met een ultramoderne conferentieruimte en evenementenruimte staan onze experts klaar om elk evenement tot in de puntjes te plannen.

Na een dag vol activiteiten, trakteer je jezelf op een culinaire ervaring in het Restaurant Weiherhof. De chef-koks bereiden een verscheidenheid aan regionale gerechten met een creatieve draai, zodat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd terwijl je geniet van het serene uitzicht.

Bij Golfpark Weiherhof is het niet alleen maar golfen - het is een complete ervaring van sport, ontspanning, natuur, culinaire hoogstandjes en meer. Bezoek Weiherhof en ontdek zelf wat dit resort zo bijzonder maakt. Ga voor meer informatie naar de website weiherhof-appartements.com.

Afbeelding
art cover
Vince van Veen maakt volwassen keuzes
10 apr, 11:17
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30