Genieten in Drentsche Golf Lodge

Golfreizen
De fraaie Drentsche heeft 27 prachtige holes.
De fraaie Drentsche heeft 27 prachtige holes.

Vakantie vieren en golfen in de natuurrijke provincie Drenthe? De Golf Lodge met 32 kamers staat praktisch op de golfbaan van de Drentsche Golf & Country Club. Wanneer je ’s ochtends de gordijnen opentrekt zie je de eerste vroege vogels afslaan op de eerste tee van de rode of witte lus of op de driving range.

Voor het ontbijt wandel je naar het gezellige clubhuis zo’n honderd meter verderop. In het clubhuis kan je je op culinair gebied helemaal laten verwennen. De zeer goede keuken bereidt ’s avonds voor de hotelgasten mooie 3- of 4-gangendiners. Op zomeravonden zit je heerlijk buiten op het grote zonnige terras. Waar je ook zit, je hebt altijd prachtig uitzicht op de golfbaan en de grote vijver. 

Tijdens een verblijf in de Golf Lodge is er meer dan genoeg keuze als het gaat om golfen voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Van de 27 holes wedstrijdbaan wordt elke dag een 18-holes en 9-holes parcours gemaakt dat dagelijks afwisselt waardoor je bij een meerdaags verblijf steeds een andere combinatie speelt. Ook de qualifying Par 3 baan met volwaardige greens en veel hindernissen biedt veel uitdaging voor het korte spel. 

De driving range met Inrange voorziet de 21 afslagmatten van radartechnologie. Nadat je afslaat meet de radar de precieze afstand, snelheid en nauwkeurigheid van de slag zodat je je spel kan verbeteren. Daarnaast kan je ook samen multiplayer games aangepast naar ieder gewenst niveau spelen.

Zijn de 27 holes wedstrijdbaan en 9-holes Par 3 baan nog niet genoeg? Dan kan er voor een gereduceerd tarief een greenfee geregeld worden op banen in de omgeving zoals alom geroemde DGC de Gelpenberg en de prachtige oude Noord-Nederlandse Golf & Country Club. 

Boek via Fairway Golftravel één van de 2- of 3 daagse arrangementen en geniet van de Drentse vriendelijkheid van de medewerkers, de verschillende banen met wisselend karakter, het heerlijk eten en wordt wakker midden in de natuur. 

KADERTJE:
Arrangement van

Fairway Golftravel

Het arrangement dat Fairway Golftravel heeft samengesteld, bestaat uit: 2 overnachtingen inclusief ontbijt + 2 x lunchpakket + 2 x 3-gangen diner + 2 greenfees p.p. voor de Drentsche Golf & Country Club. De prijs hiervoor bedraagt slechts 349 euro per persoon.

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27