Flight4You heeft veel te bieden in nieuw jaar voor alleengaande golfer

Golfreizen
Golf Alcanada, een parel van een baan op Mallorca.
Golf Alcanada, een parel van een baan op Mallorca. (Foto: )

Er komt weer een nieuw jaar aan voor de alleengaande golfer. En wat voor een jaar. Flight4You overtreft zichzelf en biedt de alleengaande en single golfer een goed gevulde kalender van luxe golfreizen naar de meest prachtige bestemmingen.

Inmiddels al ruim 22 jaar en onbetwist dé specialist in Nederland, weten ieder jaar weer meer alleengaande en single golfers Flight4You te vinden. Immers, de deelnemers vinden hier hun gelijkgestemde reisgenoten die er eenzelfde ’way of life’ op nahouden en waarde hechten aan kwaliteit, stijl en comfort en graag ontzorgd worden door de immer perfecte organisatie. De verbindende factor is natuurlijk de passie voor de golfsport, die optimaal ervaren kan worden doordat in de Flight4You reizen altijd de top golfcourses worden opgenomen. Of, zoals een deelnemer het stelde: ,,Bij Flight4You speel je geen rondje golf, nee, je belééft er golf in optima forma.’’

Flight4You is een professionele organisatie waar perfectie en kwaliteit voorop staan. Tegelijkertijd heerst in de groepen een amicale en geanimeerde sfeer, mede door het ontzorgende en bindende optreden van de reisbegeleiding, waardoor deelnemers zich direct thuis voelen.

De kalender biedt voor ieder wat wils. Noord-Ierland, Portugal, Spanje, Marrakesh, Griekenland, en ga zo maar door. Om zomaar wat banen te noemen: Monte Rei, Ombria, West Cliffs, Obidos, Ballyliffin, Alcanada. Stuk voor stuk geweldige golfbanen op de mooiste plekken in Europa. Maar gewoon een lekker lang golfweekend in Nederland is natuurlijk ook mogelijk.

Ook voor beginnende golfers is er voldoende aanbod. Flight4You organiseert golfinstructiereizen op een zonnige golfbestemming onder leiding van Nederlandse PGA professionals.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op de website voor het volledige programma: flight4you.nl.

Flight4You is onderdeel van 3D Golfvakanties, een gerenommeerd golfreisbureau met keuze uit wereldwijde bestemmingen.

Meer informatie? Mail naar info@flight4you.nl, kijk op de website 3dgolf.nl of bel: 0297- 531322 of 06-52321517.

Afbeelding
art cover
Vince van Veen maakt volwassen keuzes
10 apr, 11:17
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30