Fairway Golftravel Open 2024 naar Duitsland in heerlijk Hotel Idingshof

Golfreizen
Het heerlijke Hotel Idingshof bij Bramsche.
Het heerlijke Hotel Idingshof bij Bramsche.

Het Fairway Golftravel Open wordt ook in 2024 weer gespeeld. Deze keer heeft Fairway Golftravel daarvoor weer een fraaie locatie gekozen, namelijk het prachtige Hotel Idingshof in Duitsland, met daaraan gekoppeld twee uitstekende golfbanen.

Zin in een geheel verzorgd golfweekend in Duitsland? Dan is dit precies wat je nodig hebt. Het Fairway Golftravel Open wordt gehouden van 31 mei tot 2 juni, en daarbij zal niemand ook maar iets te kort komen. Alles is zoals gebruikelijk tot in de puntjes geregeld.

Dat begint al met de gezelligheid in Hotel Idingshof, dat ligt bij het Duitse Bramsche, iets ten noorden van Osnabrück. Idingshof heeft culinair verwennen hoog in het vaandel staan, en dat zal te merken zijn tijdens de twee heerlijke diners. Daarnaast wordt er natuurlijk golf gespeeld, en dat gebeurt op twee uitstekende banen: Artland Golf en Osnabrück Dütetal. De eerste course is wat glooiender met park en bos, de tweede iets vlakker en uitdagend. Kortom, hier gaat elke golfer zich prima vermaken.

Deelnemers hoeven zich nergens om te bekommeren. Fairway Golftravel zorgt voor alles, zodat golfers zich volledig kunnen richten op hun spel en kunnen genieten van de gezelligheid en competitie met medespelers. Doorgewinterde golfliefhebber of net begonnen, het weekendprogramma is geschikt voor alle niveaus.

Dat weekend begint al met een welkomstdrankje. Inbegrepen is verder: twee nachten verblijf in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt, twee keer lunchpakket op speeldagen, twee keer diner en natuurlijk twee keer greenfee op Artland Golf en Osnabrück Dütetal. Op Artland worden de deelnemers bovendien ontvangen met ‘Kaffee und Kuchen’. En uiteraard zijn er in het toernooi leuke prijzen te verdienen. En dat voor slechts 399 euro per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer.

Boek nu en beleef een golfweekend vol plezier, ontspanning en nieuwe vriendschappen. Fairway Golftravel staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Neem contact op en reserveer een plekje voor dit exclusieve golfuitje in Hotel Idingshof.

Voor meer informatie: bezoek de website: www.fairwaygolftravel.nl

art cover
De droomreis van Matthieu Pavon
8 feb, 20:30
art cover
Groeiend verzet bij spelers PGA Tour tegen genadige terugkeer LIV-gangers
8 feb, 17:38
art cover
Golfen met aanvaarding: omarm de onvoorspelbaarheid op de golfbaan
6 feb, 12:53
art cover
Costa Navarino zet Griekenland op de kaart als golfbestemming: een paradijs vo..
18 jan, 09:13
art cover
De échte parels van Mallorca? Zonder twijfel Alcanada en Pula Golf.
18 jan, 09:08
art cover
Quinta do Lago heeft álles wat je kan wensen: een blauwdruk voor perfectie
18 jan, 09:06
art cover
CEO Sean Moriarty wil altijd nóg beter: 'Quinta do Lago is nooit klaar'
18 jan, 08:58
art cover
Samanah Golf in Marokko: met recht een oase in de woestijn
18 jan, 08:50