De nieuwe Rheingolf Card is er

Partnerbijdrage
Afbeelding

Hij is er: de nieuwe Rheingolf Card voor 2024. Deze is nu beschikbaar om te bestellen. Kies tussen de nieuwe, grote, gouden Rheingolf Card met al zijn voordelen en de flexibele zilveren Rheingolf á la Card.

Wat nog beter is, de prijzen blijven ongewijzigd voor 2024. Vanaf 15 december worden de kaarten geleverd, dus aarzel niet en plaats nu je bestelling - het is zelfs een geweldig cadeau-idee!

De Rheingolf Card 2024 biedt geweldige waarde voor slechts 109 euro. Met 78 golfvouchers kun je genieten van een scala aan golfbanen. Als een bonus zijn er ook tien speciale vouchers inbegrepen voor toplocaties zoals Velderhof, Clostermansshof, Essener GC Haus Oefte, Rittergut Birkhof (Römerweg en Birkenbusch), KölnGolf, De Herkenbosche (inclusief een voedselpakket), GolfIn/Wuppertal, en een Womo Golf voucher voor Golf International Moyland.

Voor degenen die nog meer flexibiliteit wensen, is er de Rheingolf á la Card. Met deze kaart kun je tien van de 68 ’gewone’ bonnen selecteren voor slechts 69 euro. Houd er rekening mee dat de tien speciale bonnen alleen beschikbaar zijn bij de ’gouden’ Rheingolf Card. Je kunt zelfs alle gewone vouchers (behalve Erftaue) twee keer gebruiken. De prijs van de kaart wordt al snel terugverdiend met slechts één gebruik. Dit is de meest flexibele manier om te golfen in het Rijnland.

Met de Rheingolf Card geniet je van exclusieve voordelen. Alleen houders van de gouden Rheingolf Card krijgen tien procent korting op de reguliere greenfee voor zowel de kaarthouder als één begeleider op golfbanen zoals Golf International Moyland, Burg Zievel (ma-za) en Golfpark Renneshof. Binnenkort worden er meer golfbanen en partners aangekondigd, dus houd ze in de gaten.

In 2024 brengen we nog meer mogelijkheden door een nieuwe samenwerking met de NL-BurgGolf Group. Op vertoon van de gouden Rheingolf Card kun je altijd tien procent besparen op de greenfee, inclusief een begeleider, bij golfbanen zoals Genderstyn, De Haverleij, De Purmer, Sint Nyk, De Beerendonck en Westerpark. Bovendien zijn al deze banen ook per camper te bereiken.

Wacht niet langer. Bestel nu je Rheingolf Card voor 2024 en bereid je voor op een geweldig golfseizoen vol voordelen en besparingen.

Zie de website: https://shop.rheingolf.de/NL/Rheingolf-Card-2024-Lieferbar-ab-dem-13.12.2023/SW10103

art cover
Vince van Veen maakt volwassen keuzes
10 apr, 11:17
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30