Een leven lang fit: voedingssupplement Amino Alliance geeft nieuwe energie

Partnerbijdrage
Diederik van Nederveen Meerkerk en Andy Rijnbende, die weer energie heeft om te golfen.
Diederik van Nederveen Meerkerk en Andy Rijnbende, die weer energie heeft om te golfen.

Meer energie om te bewegen, goed voor botten en kraakbeen en het immuunsysteem. Het zijn enkele positieve effecten van Amino Alliance®, het voedingssupplement met Vitamine-C en verschillende aminozuren.

Dat voedingssupplement is in 2009 in de VS ontwikkeld door Diederik van Nederveen Meerkerk en zijn oom Em. Prof. Dr. Arne van der Gen. Het product is drie jaar in Nederland op de markt en regelmatig op televisie te zien. Dagelijks is een helpdesk tussen negen en vijf uur bereikbaar om gebruikers te begeleiden en vragen te beantwoorden. Op het supplement wordt een ’niet goed-geld terug’ garantie gegeven.

Andy Rijnbende (83) golft al ruim twintig jaar. Toen ze zestig was, kreeg ze het advies van haar zoon om met de golfsport te beginnen, want dit houd je op de been. Maar de Driebergse merkte begin afgelopen winter dat ze minder energie had. Ze kreeg kramp in haar benen en was sneller moe. Waar ze voorheen achttien holes liep, viel ze nu terug naar maximaal negen holes. Medicijnen wilde ze niet gebruiken vanwege mogelijke bijwerkingen, maar de oplossing voor haar fitheidsprobleem diende zich op een onverwacht moment aan.


Scan de QR-code voor meer informatie.

,,Ik keek op een zondagochtend naar het programma Business Class van Harry Mens en hier hoorde ik oprichter Diederik van Nederveen Meerkerk vertellen over het supplement Amino Alliance. Misschien was dit wel iets voor mij’’, vertelt Rijnbende. ,,Ik kom uit de farmacie en heb mij erin verdiept. Ik probeerde een paar zakjes van het poeder uit en na een week merkte ik al resultaat. Ineens hoefde ik niet meer mijn bed uit ’s nachts, maar sliep ik heerlijk door en werd de volgende dag uitgerust wakker. Na een paar weken stond ik weer op de golfbaan en voelde mij ook hier veel fitter. De middagdip is er ook niet meer. Ik voel mij weer energiek en ben er verschrikkelijk blij mee.’’

,,Ze kwam naar ons toe en vroeg om wat samples. Wij hebben wat doosjes meegegeven die ze kon uitdelen en ook andere golfers merkten dat zij zich fitter voelen na gebruik van het product’’, aldus Van Nederveen Meerkerk, die blij is met de positieve review. ,,Dit is waar we het voor doen. Mensen zijn zo tevreden over de werking van dit voedingssupplement dat ze ook anderen er op wijzen. Die mond-tot-mondreclame horen we steeds vaker van onze klanten; Andy is voor ons een ’ambassadeur’ door alleen maar vanuit haar eigen ervaring ons verhaal te vertellen.’’


Diederik van Nederveen Meerkerk op RTL in gesprek met Ferry Doedens.

Amino Alliance bestaat al sinds 2009 in Amerika en is sinds drie jaar ook in Nederland op de markt. ,,Inmiddels hebben we duizenden gebruikers. Amino Alliance is een voedingssupplement dat niet genetisch gemanipuleerd is, maar dat koosjer, halal en veganistisch is en vooral ook zo zuiver mogelijk’’, aldus Van Nederveen Meerkerk.

,,Inmiddels hebben we calciumascorbaat toegevoegd, een vorm van vitamine C die je natuurlijke energie weer activeert. Met deze toevoeging zijn onze gezondheidsclaims toegestaan door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA). Amino Alliance draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor de bloedvaten en gunstig voor soepele, elastische aderen. Dit geeft het immuunsysteem een boost voor de koude wintermaanden. De mix van ingrediënten versterkt de voordelen van het product. Het is ook goed voor botten en kraakbeen, speelt een belangrijke rol bij het functioneren van het zenuwstelsel en is goed voor de concentratie.’’

Kijktip

De ervaringen van gebruikers zoals Andy Rijnbende zijn terug zien in de fragmenten van Nederland Ontdekt, het programma op RTL 4 op zondagmiddag van 16.30-17.00 uur, waar Diederik van Nederveen Meerkerk de laatste tien minuten in Health Class uitleg geeft over het product en gezondheidstips geeft. Ook is hij regelmatig te zien op zondagmorgen bij Businessclass op RTL7.

Voor meer informatie, kijk op de website amino-alliance.nl.

Afbeelding
Diederik van Nederveen Meerkerk op RTL in gesprek met Ferry Doedens.
Scan de QR-code voor meer info.
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27