Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Greg Roskopf & Bryson DeChambeau)

Heb je last van langdurige sportblessures of chronische klachten? PT Plus Fysiotherapie biedt het beste van Fysiotherapie en MAT® neurologische spier-activatie-technieken. Samen met 20 jaar ervaring in therapie en Personal Training, biedt dit een unieke format in Nederlandse Fysiotherapie. We gaan dieper en verder in het analyseren en behandelen van spieren die niet goed functioneren. Wil je net als Bryson je blessures oplossen en kracht opbouwen met Muscle Activation Techniques, boek dan een intake en ervaar het zelf.

De technieken komen er in het kort op neer dat alle spieren in het lichaam die dat nodig hebben opnieuw neurologisch geactiveerd worden. Zeg maar een soort harde reset waarmee het functioneren geoptimaliseerd wordt. Als die het weer goed doen en reageren, dan kun je aan de slag met de training en dat bovendien ook beter en zwaarder doen dan voorheen.

Natuurlijk is MAT er niet alleen voor topsporters als Bryson DeChambeau, maar ook voor ‘gewone’ sporters en voor mensen die zelfs niet sporten, maar wel gezondheidsklachten hebben. Als je spierstelsel weer optimaal functioneert, maakt dat een groot verschil. Zie het als slechte elektrische bedrading in een oud huis. Dan slaan soms ook de stoppen door. Als je de boel vernieuwd en goed verzorgd heb je ineens een veel betere elektriciteitsvoorziening. Zo werkt het eigenlijk in het lichaam ook. Cliënten merken na een behandeling ook vaak meteen het verschil. Er volgt een soort elektrische reactie en ze voelen dat spieren weer belastbaar zijn.

Dat geldt natuurlijk ook voor golfers. Inmiddels behandelen we al jaren veel golfers met kleine en grote blessures. Er is geen enkele techniek waarmee je zo diep in het lichaam kunt werken. Daarom is MAT niet alleen goed voor mensen met blessures of klachten, maar ook voor fitte mensen. Je kunt heel goed testen hoe je lijf ervoor staat. Voor meer info www.ptplus.nl.

Foto’s met dank aan: Greg Roskopf & Bryson DeChambeau

Afbeelding
Afbeelding
art cover
Vince van Veen maakt volwassen keuzes
10 apr, 11:17
art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30