Koop nu alvast je tickets voor het KLM Open van 2024 op The International in Amsterdam

Tour
Kom kijken bij het KLM Open 2024 op The International.
Kom kijken bij het KLM Open 2024 op The International. (Foto: KLM Open/TIG Sports)

Het lijkt nog ver weg, maar tijd gaat altijd sneller dan je denkt. Het KLM Open 2024 komt er dus alweer aan. Vanaf donderdag 20 juni is het zover. Dan bezoeken de beste golfers van Europa één van de beste banen in Nederland: The International in Amsterdam. Tickets zijn inmiddels te koop. Ook parkeerplaatsen kun je al reserveren.

De komende editie van het KLM Open is alweer toernooi nummer 104 van een evenement dat tot de oudste van de DP World Tour behoort. Slechts één keer eerder werd het toernooi ook gehouden op The International, en dat was de honderdste editie in 2019, die werd gewonnen door niemand minder dan Sergio Garcia.

Nu komt het KLM Open dus terug naar de baan vlakbij Schiphol. Op donderdag 20 juni gaat het toernooi van start, waarna vier dagen later op zondag 23 juni bekend wordt wie deze editie op zijn naam heeft geschreven. Wordt het de derde zege op eigen bodem voor Joost Luiten? Pakt Darius van Driel zijn tweede overwinning van dit seizoen? Of beleven we een mooie primeur van Daan Huizing?

Hoe dan ook, je kunt daar als golfliefhebber natuurlijk zelf bij zijn. Tickets zijn nu al te koop. De oprijzen voor dagtickets lopen op van 30 euro op donderdag via 45 euro op vrijdag en 50 euro op zaterdag naar 52,50 euro voor de beslissende zondag. Een passe-partout voor vier dagen kost 147,50 euro, terwijl voor een passe-partout voor het weekend 90 euro moet worden afgerekend.

De prijzen gelden voor bezoekers van 18 jaar en ouder. Jeugd tot en met 17 jaar heeft gratis toegang mits onder begeleiding van een volwassene, maar moet in de ticketshop wel een zogenaamd 0 euro ticket aanschaffen. Tickets zijn te koop via de website klmopen.nl/tickets.

Via diezelfde site zijn ook de parkeerplaatsen al te reserveren. Parkeertickets kosten 20 euro per auto per dag. Servicekosten bedragen 3,50 euro per transactie.

Voor alle tickets, kijk op klmopen.nl/tickets

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27