Logo nationaalgolfmagazine.nl
De Kroonprins is een prachtige golfcourse, en dat mag iedereen ervaren op 18 april.
De Kroonprins is een prachtige golfcourse, en dat mag iedereen ervaren op 18 april. ((Foto: ))

Open Golf Dag op De Kroonprins

Onder het motto 'Golf is voor iedereen' houdt golfbaan De Kroonprins Vianen op zaterdag 18 april een uitgebreide Open Golf Dag. Gedurende deze dag kan iedereen de golfsport ontdekken en daarnaast heerlijk genieten in het restaurant.

De Kroonprins heeft een leuk programma samengesteld voor mensen die willen kennismaken met de golfsport of die ánderen willen laten kennismaken met golf. In het restaurant staan bijvoorbeeld de medewerkers van De Kroonprins en lokale ondernemers klaar om elke gast een leuke middag te bezorgen.

Kennissen, vrienden of familie die kennis willen maken met golf? Elke ervaren golfer mag een introducé meenemen en deze begeleiden tijdens een ronde van negen holes op de uitdagende par 3-baan. En dat geheel gratis. Reserveren is wel nodig, en kan door een mailtje te sturen naar info@golfbaandekroonprins.nl.

Nieuwsgierig geworden? Om 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 starten er deze dag golflessen waaraan iedereen kan deelnemen. Leer de basisbeginselen van een sport die je leven kan veranderen, en waarbij j de luie stoel verwisselt voor gezonde beweging in de buitenlucht. Schrijf snel in via de website golfstart.golf.nl.

Clubfitting

De ervaren golfers kunnen zich inschrijven voor een clubfitting van Titleist of TaylorMade. Hierbij kijken professionele fitters welke clubs het beste geschikt zijn voor de golfer in kwestie. Dat is een mooie gelegenheid om helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. De fittings hebben plaats op de driving range van De Kroonprins. Aanmelden kan door een mail naar vianen@golfplaza.nl.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen. Voor hen is er tussen 15.30 en 17.30 uur een kids event. Voor de ouders is er gelijktijdig een activiteit met golfles.

In het restaurant is ondertussen een braderie waar iedereen kan genieten van heerlijke hapjes en drankjes en waar kennis kan worden gemaakt met lokale ondernemers. De Kroonprins wil dan meteen graag laten zien dat het restaurant voor iedereen geopend is, ongeacht of iemand golf speelt of niet. ,,Bij mooi weer kun je bij ons heerlijk op het terras zitten voor een lunch, borrel of diner'', stelt manager Gerda Kool-Straathof. ,,Bij minder mooi weer kan iedereen natuurlijk binnen terecht en gezellig bij het haardvuur genieten van het prachtige uitzicht en onze heerlijke gerechten.''

Met andere woorden: kom zaterdag 18 april naar De Kroonprins en ontdek het zelf.

Meer berichten