Logo nationaalgolfmagazine.nl
In Zweden liggen de mooiste golfbanen middenin de natuur en de vele meren.
In Zweden liggen de mooiste golfbanen middenin de natuur en de vele meren.

Ontdek de pracht van Scandinavië met Cretas

Ook zo’n zin om lekker op reis te gaan? Van veel klanten horen wij dat ze niet kunnen wachten, en dat is natuurlijk begrijpelijk. Helaas is het de komende tijd nog wat moeilijk, maar wij kijken alvast uit naar de zomer van 2021.

Heerlijk genieten van de zon in een mooie omgeving terwijl je – hopelijk - een goede score maakt op één van de prachtige golfbanen die Cretas Golf Reizen aanbiedt. Dat is vanaf dit jaar ook mogelijk in Zweden en Denemarken. Als eerste Nederlandse golftouroperator biedt Cretas Golf Reizen deze fantastische bestemmingen aan.

Prachtige natuur, vriendelijke mensen, sfeervolle hotels en vele mooie golfbanen. Alleen Zweden heeft er namelijk al ruim 450, en dat is iets wat voor veel golfers tot nu toe onbekend is. Maar Zweden is bij uitstek een golfland met meer dan een half miljoen spelers op een bevolking van nog geen tien miljoen mensen. Er liggen verspreid door het hele land geweldige golfcourses, waarbij het zwaartepunt wel in het zuiden van het land ligt.

In Zweden heeft Cretas ervoor gekozen de regio’s Stockholm en Malmö aan te bieden. Er kan gekozen worden uit een verblijf in het gezellige centrum van één van deze steden, waarbij wordt gespeeld op golfbanen in de omgeving, of voor een hotel buiten de stad met eigen golfbaan.

Eigen auto

Naar Malmö is het prima te doen om met eigen auto te gaan. Binnen een dag ben je op je bestemming, en dat is nog een leuke rit ook. Wie liever in Stockholm verblijft, kan kiezen voor een vlucht in combinatie met huurauto of onderweg een overnachting boeken.

Ook in Denemarken heeft Cretas enkele fantastische accommodaties gevonden. Wat te denken van een verblijf in het prachtige Kokkedal Slot Hotel met een achttien holes golfbaan naast de deur en op slechts een half uurtje van het betoverende Kopenhagen? Of het sfeervolle Benniksgaard Hotel met een eigen golfbaan op slechts tien minuten van de Duitse grens?

Ook een verblijf in de bruisende stad Kopenhagen, met natuurlijk de beroemde Nyhavn met z’n gekleurde huizen aan de gezellige kade, met meer dan tien golfbanen binnen een half uur rijden is een prima combinatie.

Voor beide landen geldt dat de golfbanen niet zo erg druk zijn, wat de golfbeleving zeker ten goede komt. Zo kunt u tenminste tijdens uw rondje ook nog genieten van het natuurschoon om u heen.

Meer berichten