Nieuw bij TUI Golf: golbreaks dichtbij huis

Partnerbijdrage
Het team van TUI Golf staat voor je klaar.
Het team van TUI Golf staat voor je klaar.

TUI is alweer twee jaar actief in de golfmarkt met haar all-in-one golfvakanties. Steeds meer golfers weten de weg naar een betaalbare en complete golfvakantie van TUI te vinden. Vooral het boekingsproces, de flexibiliteit en het complete pakket, inclusief vlucht worden als positief ervaren. Geen verrassingen achteraf. En dat smaakt naar meer. Tijdens de Holland Golfshow heeft TUI een nieuw product gelanceerd: Golfbreaks dichtbij. Vanaf nu boek je bij TUI ook een golfvakantie dichtbij huis.

,,In de zomermaanden is het vaak heerlijk golfweer dichtbij huis’’, stelt Reinier Boss, productmanager van TUI Golf. ,,Waarom zou je dan in het vliegtuig stappen voor een golfvakantie? Die vraag stelden wij ons zelf ook en zo is het idee van de Golfbreaks dichtbij geboren. Een geweldige aanvulling op onze golfreizen die we met het vliegtuig aanbieden. Er staat nu een goed fundament voor de zomer van 2024 dat in de komende periode verder uitgebreid zal worden.’’

Binnen het aanbod zijn voor golfers bekende locaties te boeken zoals het Five Nations Golfhotel in de Belgische Ardennen, Hotel du Golf Clervaux in Luxemburg en Das Vesper net over de grens in Duitsland. Culinair genieten? Dat kan met een Michelin sterrendiner in Boutique Hotel ’t Lansink, De Bloemenbeek of Kaatje bij de Sluis waar gastronomie en gastvrijheid hand in hand gaan tijdens een culinaire Golfbreak.

Ter introductie van dit nieuwe product zijn alle Golfbreaks in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Noord-Frankrijk extra scherp geprijsd. En TUI brengt tijdelijk geen boekingskosten in rekening bij het maken van een nieuwe boeking. Zo bespaar je al snel tientallen euro’s op een paar dagen weg en hou je geld over voor een lekker hapje en drankje op de negentiende hole. Het aanbod shortbreaks is te boeken via www.tui.nl/sports/golf, telefonisch bij het Customer Services Center van TUI, bij één van de TUI shops of één van de zelfstandige reisagenten van TUI at Home.

art cover
Leo van de Ruit (1947-2024): Liefhebber tot in elke vezel
6 mei, 21:25
art cover
Routines: geheim van consistent golfen
30 apr, 11:08
art cover
Zakelijke netwerken samen de grootste
19 apr, 09:00
art cover
Column: Martijn & Jan Kees
19 apr, 09:00
art cover
De mooie comeback van Matteo Manassero
15 apr, 09:00
art cover
Links Valley al voor vijfde keer op rij de beste 9-holes golfbaan van Nederland
13 apr, 09:00
art cover
Aydan Verdonk: verstand boven kracht
10 apr, 11:19
art cover
Vince van Veen maakt volwassen keuzes
10 apr, 11:17