TUI Sports in zee met Mike Korver

Tour
Reinier Boss (productmanager TUI Sports), Mike Korver en Marco van der Vlies (Head of Groups, Incentives en Sports) op de Masters of Expo.
Reinier Boss (productmanager TUI Sports), Mike Korver en Marco van der Vlies (Head of Groups, Incentives en Sports) op de Masters of Expo.

Op de Masters of Expo werd tijdens een door TUI georganiseerde luxe lunch TUI à Table met genodigden een officiële overeenkomst getekend met Mike Korver, speler op de Pro Golf Tour. Mike zal als ambassadeur van TUI Sports optreden en het gezicht worden van TUI Sports golfreizen. Het betreft een samenwerking voor meerdere jaren.

,,Dit is voor ons een mooie stap om meer zichtbaar te zijn in de wereld van golfreizen’’, stelt Reinier Boss, productmanager TUI Sports. ,,Ons golfprogramma is nog jong en samen met Mike gaan we op weg om er meer bekendheid aan te geven. We vinden het belangrijk om jong talent onderweg naar de top te steunen. Dat past bij TUI Sports en is een succesvol recept voor zowel sporter als TUI.’’

Diezelfde tevredenheid was er ook bij Mike Korver. ,,Om als beginnend professional zo’n mooie organisatie aan mij te binden is een heel goede stap, die mijn ontwikkeling zeker ten goede gaat komen. Daarnaast is het mooi om te zien dat TUI Sports en ik beide een sterke ontwikkeling doormaken. Zo kunnen we elkaar dan ook helpen de volgende stappen te zetten. Ik kijk heel erg uit naar de samenwerking en kijk uit naar wat de toekomst zal brengen.’’

Mike Korver zal voor TUI ook zo nu en dan een reis begeleiden waar klanten op kunnen inschrijven en op locatie een Master Class van Mike krijgen. Een unieke mogelijkheid voor golfers om aan hun techniek te werken onder leiding van een tourspeler. Ook zal Mike aanwezig zijn voor een Meet & Greet op diverse events.

Over Mike

Als 3-jarige jongen stond Mike al op de driving range van Spaarnwoude. Het moest vooral ver en hard. Echter kreeg voetbal nog een lange tijd de voorkeur. Vanaf zijn vijftiende lag het vizier alleen nog maar op golf. Na veel (inter-)nationale amateurtoernooien begon Mike toch met zijn studie en behaalde een Bachelor in Economie & Bedrijfskunde en een Master in Accountancy & Control, beide aan de Universiteit van Amsterdam. Het jaar daarna werd verdeeld tussen uren op kantoor en de golfbaan, maar het golfvuur bleef branden en Mike koos toch voor een carrière als professional. Met het behalen van speelrecht voor de Pro Golf Tour op de Qualifying School voor het seizoen 2023 kon het echte werk beginnen. Na een jaar met ups en downs, en heel veel lessen, gaat Mike zich nu opmaken voor zijn tweede seizoen als pro. In dit magazine vertelt Mike Korver maandelijks over zijn leven als tourprofessional.

Over TUI Sports

TUI Sports biedt een breed aanbod aan sportreizen waaronder F1, hardlopen en wielrennen. Sinds voorjaar 2022 heeft TUI daar compleet verzorgde golfvakanties aan toegevoegd. Onderscheidend is het all-in one concept waarbij zelfs de vlucht en golftas in de genoemde pakketprijs zijn inbegrepen. Geen verrassingen meer, maar gewoon een complete transparante prijs. Het aantal bestemmingen blijft groeien waarbij Spanje en Portugal traditioneel het meest geboekt worden maar ook Turkije en Marokko zijn populair.

Online via de website www.tui.nl/sports/golf is het mogelijk een golfvakantie te boeken, via een TUI Reisbureau kan ook een reis op maat worden samengesteld.

art cover
De droomreis van Matthieu Pavon
8 feb, 20:30
art cover
Groeiend verzet bij spelers PGA Tour tegen genadige terugkeer LIV-gangers
8 feb, 17:38
art cover
Golfen met aanvaarding: omarm de onvoorspelbaarheid op de golfbaan
6 feb, 12:53
art cover
Costa Navarino zet Griekenland op de kaart als golfbestemming: een paradijs vo..
18 jan, 09:13
art cover
De échte parels van Mallorca? Zonder twijfel Alcanada en Pula Golf.
18 jan, 09:08
art cover
Quinta do Lago heeft álles wat je kan wensen: een blauwdruk voor perfectie
18 jan, 09:06
art cover
CEO Sean Moriarty wil altijd nóg beter: 'Quinta do Lago is nooit klaar'
18 jan, 08:58
art cover
Samanah Golf in Marokko: met recht een oase in de woestijn
18 jan, 08:50