Logo nationaalgolfmagazine.nl
Aroeira heeft twee prachtige golfcourses met ieder achttien holes. Met Jeroen Mars speel je beide banen twee keer.
Aroeira heeft twee prachtige golfcourses met ieder achttien holes. Met Jeroen Mars speel je beide banen twee keer. ((Foto: ))

Verbeter jezelf in Portugal met die clinics van Jeroen Mars

Wellicht is golf je favoriete sport, die je graag het hele jaar door zou willen beoefenen. Echter: je woont in Nederland en daar zijn de wintermaanden grijs, nat en guur. Dus elk voorjaar ervaar je een terugval in je spel, omdat je niet hebt kunnen oefenen. Ik weet dat uit ervaring en ben daarom naar Portugal verhuisd, 'the place to be' als je het hele jaar door wilt kunnen golfen.

Ik ben Jeroen Mars, PGA-professional in Lissabon, en vind het heerlijk om mensen uit Nederland juist in de wintermaanden te helpen hun spel te verbeteren en hen een kans te bieden te genieten van de prachtige natuur en de heerlijke zon in Portugal. Daarom nodig ik je graag uit voor één van mijn golfclinics in Portugal Lissabon.

De golfclinic met maximaal acht personen wordt gegeven op Golfclub Aroeira, met twee keer achttien holes. De temperaturen in de regio waar de baan is gelegen zijn maar twee graden minder warm dan in de Algarve van Portugal. Al met al heel prettig om hier te vertoeven en de golfsport te bedrijven.

Golf is een fantastische en zeer uitdagende sport die elke ronde weer anders is. Het leuke van golf is dat het overal en vooral met iedereen gespeeld kan worden, ongeacht het niveauverschil. Plezier in het spel staat bij mij altijd voorop en dat komt ook in al mijn lessen naar voren.

Ontspannen

Mijn enthousiasme en ervaring wil ik op een ontspannen manier overbrengen en dit doe ik zowel in mijn lessen aan beginnende, gevorderde en single handicap golfers.

Golf wordt soms gezien als een zeer moeilijke technische sport, maar mijn lesopbouw is er echter op gericht om het juist makkelijker te maken.

Het programma van de golfclinics is als volgt. Elke week is de aankomst op zondag. Je kunt deze dag gebruiken om rustig te wennen aan de prachtige omgeving en de kust. De clinic start op maandagmorgen op Golfclub Aroeira. We maken niets te gek en houden bijvoorbeeld ook rekening met de oudere golfer die het misschien te veel vindt om elke dag te spelen. Dan kun je ook gewoon drie keer negen holes spelen en blijft er voldoende tijd over om te ontspannen of om iets anders te doen. Lekker in de zon zitten bijvoorbeeld. We sluiten de week af met een afscheidsdiner op vrijdagavond. Op zaterdag kun je op eigen gelegenheid Lissabon bezoeken.

Dat laatste is natuurlijk meer dan de moeite waard. Lissabon is een heerlijke stad waar je moeiteloos urenlang kunt dwalen door de smalle straatjes. Neem eens één van de historische trams en laat je rondrijden, of kies één van de vele terrasjes en geniet van het schouwspel dat zich voor je ogen ontrolt.

Verblijf

Je verblijft zeven nachten in het pas geopende 4-sterrenhotel Aroeira Lisbon Hotel. Dit hotel ligt op veertig minuten rijden van het vliegveld in Lissabon. Het hotel ligt op het terrein van de golfbaan, zodat je eigenlijk alles lopend kunt doen. Een auto is niet nodig om van de baan naar het hotel te komen of omgekeerd. Te voet kun je moeiteloos wandelen naar diverse pittoreske dorpjes in de omgeving.

Naast het welkomst- en afscheidsdiner (drie gangen) in het hotel adviseer ik je om restaurants in Sesimbra en omstreken te bezoeken. De wijnen zijn er prachtig, de vis is vers en de prijzen zijn er laag. Voor goed eten met wijn kun je uitkomen op vijftien euro per persoon. Bovendien is het ook leuk verschillende restaurants aan te doen.

Inschrijven

Elke week in februari en maart 2019 geef ik de speciale golfclinics in Portugal. Aankomst is op zondag. Op de homepage van mijn website www.jeroenmars-golf.com kun je via de blauwe knop inschrijven.

Wat kun je verwachten? Zeven nachten in het 4-sterrenhotel Aroeira Lisbon Hotel in een tweepersoons kamer, welkomst- en afscheidsdiner (drie gangen), vier greenfees (twee keer Aroeira 1 en twee keer Aroeira 2), vijf keer twee uur training in de ochtend, twee keer een uur baanles in de middag, vijf keer lunch (buffet-warm), onbeperkt ballen tijdens de training en begeleiding van een Nederlandse PGA-pro.

Meer berichten