Logo nationaalgolfmagazine.nl
Edwin Dirne, de nieuwe maar meteen vertrouwde eigenaar van Golfplaza.
Edwin Dirne, de nieuwe maar meteen vertrouwde eigenaar van Golfplaza. ((Foto: ))

Golfplaza in andere handen

Golfplaza is overgegaan in andere handen. Per 1 februari is Edwin Dirne de nieuwe eigenaar van de keten van golfwinkels. Daarmee zijn die andere handen ook meteen weer heel vertrouwd, want Dirne is al zeventien jaar nauw betrokken bij Golfplaza.

Edwin Dirne was heel lang financieel adviseur bij de golfwinkels die bijna dertig jaar geleden werden opgezet door de familie Wagemakers. Dat hij inmiddels van de hoed en de rand weet als het gaat om de winkels van Golfplaza en de golfsport, is dan ook geen verrassing. Dat was wel anders toen Dirne ooit aantrad, want de golfsport was nog betrekkelijk onbekend voor hem. Dat veranderde snel. Door het werk groeide de interesse in de sport en het enthousiasme voor golf. Inmiddels is Dirne zelfs bestuurslid bij zijn golfclub.

Sinds de start van februari is Edwin Dirne dus de nieuwe eigenaar van Golfplaza. Hij nam het stokje over van de familie Wagemakers, de oprichters van Golfplaza. Zijn relatie met de inmiddels voormalig eigenaren is altijd hecht geweest, waardoor de overname voor de meeste medewerkers geen verrassend nieuws was.

Dirne maakte meteen al kenbaar dat hij geen rigoureuze wijzigingen zal doorvoeren bij Golfplaza. ,,Deze bedrijfsovername brengt voor onze klanten geen merkbare veranderingen met zich mee. Golfplaza blijft het vertrouwde adres voor golfproducten en klanten krijgen gegarandeerd de service die ze de afgelopen 27 jaar van ons gewend waren'', stelt Dirne, die meteen zijn dank uitspreekt naar de familie Wagemakers. ,,Want met alle medewerkers van Golfplaza danken wij hen graag voor hun inzet en het neerzetten van zo'n mooi bedrijf.''

Door zijn jarenlange ervaring weet Dirne als geen ander waar de mogelijkheden liggen voor Golfplaza. Met veel energie waait er een frisse wind door de winkels. ,,Laat het golfseizoen maar beginnen.''

Golfplaza telt momenteel vijf winkels, te weten in Eindhoven, Amsterdam, Vianen, Rijswijk en Nieuwerkerk aan de IJssel.

Meer berichten