Logo nationaalgolfmagazine.nl
Het zelfafrekensysteem van Sportwereld Heiloo staat borg voor veilig winkelen.
Het zelfafrekensysteem van Sportwereld Heiloo staat borg voor veilig winkelen.

Sportwereld Heiloo, veilig en vertrouwd

Sportwereld Heiloo, de Noord-Hollandse specialist in golf en hockey, heeft de deuren weer geopend. Op afspraak, dat natuurlijk wel. Maar dat is geen hindernis om straks goed uitgerust het golfseizoen weer in te gaan.

Hij heeft in de afgelopen maanden van gedwongen sluiting niet stilgezeten, eigenaar Rob Roest van Sportwereld Heiloo. Achterin de ruime winkel is flink verbouwd. In plaats van één afslagplaats zijn daar nu twéé afslagplaatsen, waar klanten materiaal kunnen testen. Daarbij is er ook nog de ruimte putting green om het aanbod van testlocaties compleet te maken.

Wie langs wil bij Sportwereld Heiloo kan gebruik maken van de unieke reserveringsapp. Die staat voorop de site sportwereldheiloo.nl en biedt een makkelijke en snelle manier om te reserveren. Er zijn aparte mogelijkheden voor winkelen en voor clubfitting.

Verder heeft Roest nu ook in de zaak in Heiloo de beschikking over een zelfafrekensysteem, dat al eerder in gebruik was in de shop op golfbaan de Heemskerkse. Daarmee is Sportwereld Heiloo niet alleen vertrouwd, maar ook nog eens veilig.

De nieuwe collectie komt ook in Heiloo inmiddels langzaam binnen. ,,Qua tassen en kleding hebben we inmiddels best al wel veel’’, vertelt Roest. ,,En daarmaast kunnen we natuurlijk ook fitten.’’

Noemenswaardig is ook het aanbod in schoenen bij Sportwereld Heiloo, en dan vooral van het modieuze merk Duca del Cosma. Dat is, zeg maar, de schoen van het KLM Open. ,,Wij hebben van vrijwel alle modellen alle maten op voorraad.’’ Ook voor een leuke en goede golfschoen kan je derhalve terecht.

Daarnaast is er nog de ruime mogelijkheid tot het bedrukken van golfspullen. Van ballen tot caps en van markers tot t-shirts; het kan allemaal worden bedrukt. Ook per stuk.

Hoe dan ook is iedereen van harte welkom in de zaak in Heiloo. Gewoon via de app even een afspraak maken, en Rob Roest staat voor je klaar.

Meer berichten