Logo nationaalgolfmagazine.nl
Zó mooi en uitdagend is Spandersbosch.
Zó mooi en uitdagend is Spandersbosch.

Spandersbosch daagt je uit op de zomeravonden

Golfvereniging Spandersbosch daagt mensen die golfen leuk vinden deze zomer uit om met gelijkgestemden na werktijd een rondje te komen golfen.

Op de maandagavond kunnen belangstellende golfers zich aanmelden voor een ronde die tussen 17.00 en 19.00 uur aanvangt en gespeeld wordt over negen holes op de Crailoobaan. De maandagavondwedstrijd is er eentje met een lage drempel. Het is een stableford-wedstrijd voor deelnemers met een handicap van 54 of lager. Nieuwe spelers en gebruikers van de Crailoobaan die nog nooit aan een wedstrijd hebben meegedaan zijn van harte welkom. Deze wedstrijd wordt vanaf 3 mei wekelijks gespeeld.

Op de woensdagavond wordt er ook van 17.00 tot 19.00 gestart. Ook deze wedstrijd is ideaal voor mensen die overdag moeten werken, maar daarna graag even buiten willen zijn in de prachtige natuur van het Gooisch Natuur Reservaat. De woensdagwedstrijd is voor de meer gevorderde golfer die het leuk vindt om zichzelf te meten met anderen en wordt gespeeld over negen holes op de Boschbaan. De woensdagwedstrijd wordt ook wekelijks gespeeld vanaf 5 mei.

Rabbit Ronde

Daarnaast is er ook maandelijks op de vrijdag de zogenaamde Rabbit-Ronde. Deze is bedoeld voor spelers met een WHS-handicap van 36 tot 54. Dit kunnen beginnende golfers zijn maar ook golfers die al langere tijd deze handicap hebben. Bij elke flight speelt er een buddy mee die uitleg geeft over spelsituaties en regels.

Het doel is om spelers voor wie de huidige wedstrijden een te hoge drempel hebben vertrouwd te maken met het lopen van een ronde, het noteren van de score, het berekenen van stablefordpunten etcetera. Deze wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 28 mei, 25 juni, 23 juli, 27 augustus en 24 september over negen holes op de Crailoobaan.

Zin om mee te spelen? Stuur een mail naar wedstrijden@golfparkspandersbosch.nl om je op te geven en aan te geven of je vroeg of laat wil starten. Er wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Meer berichten