Manoir Bonpassage, meer dan golf en culinair genieten

Algemeen
Het prachtige Manoir Bonpassage in het hart van de Bourgogne.
Het prachtige Manoir Bonpassage in het hart van de Bourgogne.

Bonjour

Bonjour. Wij zijn Ruud Rijsbergen en Annemiek van Iersel en we runnen sinds 2018 een prachtig charme hotel met acht kamers en een zwembad in het hart van de Bourgogne. Ons hotel Manoir Bonpassage ligt op slechts 775 kilometer van Utrecht. 

De banen

We hebben zes golfbanen in de omgeving. Voor de meeste banen geldt een speciale fee voor onze gasten. De banen zijn allemaal rustig, goed onderhouden en verrassend. Er zijn geen wachttijden en er is niemand die achter je loopt te pushen. Ondanks dat de banen gemiddeld zo’n veertig kilometer rijden zijn, blijkt de reistijd iedere keer weer ontzettend mee te vallen. De golfers genieten ook van de toeristische routes over rustige kronkelige wegen door een prachtige natuur. 

Après-golf

Na de golf kunt u heerlijk genieten van ons zwembad of op het terras genieten van de rust. ’s Avonds hoef je de deur niet meer uit. Afhankelijk van de temperatuur serveren wij vijf dagen per week een voortreffelijk diner op het terras of in ons gezellige restaurant. 

Niet golfen? 

Er zijn veel culturele en sportieve mogelijkheden in onze regio. Er zijn authentieke dorpjes om te bezoeken inclusief de beroemde wijngaarden, maar ook kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. U kunt bij ons ook een e-bike huren en de omgeving op de fiets verkennen. 

À bientôt

Zoals één van onze gasten mooi heeft geschreven: ’Onze week in de Bourgogne ging veel te snel voorbij. Voor eenieder die houdt van lekker rustig golfen en ’s avonds in een ongedwongen sfeer culinair verwend te worden is het golfarrangement van Manoir Bonpassage absoluut een aanrader.’ 

We hopen u dit jaar bij ons te verwelkomen. 

Website: www.bonpassage.com E-mail: info@bonpassage.com Telefoon: +33 3 80202616

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27