Succesvolle overname Kingcaddy door Buijzer en Bakker

Nieuws
Stef Buijzer (l) en Menno Bakker zijn de nieuwe eigenaren van Kingcaddy.
Stef Buijzer (l) en Menno Bakker zijn de nieuwe eigenaren van Kingcaddy.

Kingcaddy is in andere handen overgegaan. Sinds januari van dit jaar is het bedrijf in elektrische trolleys overgenomen door Global Golf Solutions van de Noord-Hollandse ondernemers Stef Buijzer en Menno Bakker. Zij waren al in de golfwereld actief als eigenaren van Golfted, dat eveneens elektrische golftrolleys aanbiedt.

Buijzer en Bakker tekenden in 2020 al voor de overname van Golfted, dat destijds in Heiloo was gevestigd, maar nu in Alkmaar. ,,Daar hebben we nu de voorraad, ons warehouse, doen we de reparatie en hebben we een showroom. Dat laatste overigens alleen op afspraak’’, vertelt Buijzer.

Nu is daar dan Kingcaddy bij gekomen. In januari werd het bedrijf overgenomen van de Brabantse oprichters, die in 2018 met het merk op de markt kwamen. Sterke punt van Kingcaddy is dat de trolleys rechtstreeks van de producent komen, en zonder tussenhandel direct aan de consument worden geleverd.                                                                
Kingcaddy richt zich op de particuliere markt en staat al jaren bekend als leverancier van een betrouwbare en betaalbare elektrische golftrolley. De eigenaren zijn enorm betrokken, kundig, zeer servicegericht en zelf fervent golfers. Service is hier geen meerwaarde, maar nog heel gewoon. Kingcaddy heeft sinds de overname nieuwe componenten, oplossingen en verbeteringen doorgevoerd. Het resultaat is de creatie van een betrouwbare, stijlvolle en comfortabele elektrische golftrolley: de Kingcaddy 3.0.

,,Ons sterke punt is dat we supersnel zijn in de aftersales’’, aldus Buijzer. ,,We helpen de mensen altijd. Gaat er iets kapot, dan wordt dat snel geregeld en gerepareerd.’’

Meer informatie op de websites kingcaddy.nl en golfted.nl.

Lezersaanbieding

Kingcaddy heeft een speciale aanbieding voor de lezers van Nationaal Golfmagazine. Bij aankoop van een Kingcaddy of Golfted elektrische golftrolley krijgt u een GRATIS RANGEFINDER cadeau ter waarde van 179 euro. Deze aanbieding is geldig van 12 mei tot en met 12 juni 2023. Zet bij aankoop van uw trolley in het opmerkingenveld ’rangefinder’ en deze wordt gelijk met de bestelling geleverd.

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27