Flight4You: Als je alleen het beste wilt

Algemeen
De geweldige golfcourse van Marco Simone: volgend jaar de Ryder Cup, nu de golfers van Flight4You.
De geweldige golfcourse van Marco Simone: volgend jaar de Ryder Cup, nu de golfers van Flight4You.

Alleengaand en enthousiast golfer? Dan is er Flight4You, al twintig jaar de onbetwiste nummer één in golfreizen voor alleengaande golfers.


Flight4You in samenwerking met 3DGolfvakanties richt zich volledig op het organiseren van golfarrangementen voor enthousiaste singles en alleengaanden die in een luxe en mooie entourage met échte gelijkgestemden een sportieve en gezellige tijd willen hebben. De interesse in golf en cultuur is daarbij de bindende factor.
Flight4You is een professionele organisatie waarbij perfectie en kwaliteit voorop staat. Maar tegelijkertijd heerst binnen de groepen een amicale en geanimeerde stemming, mede door het ontzorgende en bindende optreden van de reisbegeleiding. De deelnemers voelen zich al gauw echt thuis.
De groepen bestaan uit maximaal dertig personen en ter plekke is echt alles tot in de puntjes geregeld.

Dit is een concept dat aanspreekt en dat merken ze bij 3DGolfvakanties waar Flight4You momenteel een ongekende groei doormaakt. De kalender biedt dan ook een almaar toenemende keuze uit reizen naar diverse bestemmingen, zoals Spanje, Portugal, Cyprus, Griekenland, Ierland, Italië. Op de reis naar Italië gaat u dan onder andere spelen op de prachtige en uitdagende baan Marco Simone, waar in 2023 de Ryder Cup gespeeld gaat worden.

Ook voor beginnende golfers en dat zijn er velen na de corona ’golf’, worden er regelmatig reizen met clinics aangeboden onder leiding van. een ervaren Nederlandse PGA Professional.

Nieuwsgierig geworden en wil je de Nederlandse grijze winter ontvluchten? Kijk dan gauw op die uitgebreide en aantrekkelijke kalender van Flight4You: www.flight4you.nl.

Neem voor meer informatie contact op. Dat kan telefonisch 0297 – 531322, mobiel 06-5232 1517 of via een e-mail: info@flight4you.nl

Flight4You heet je hartelijk welkom!

art cover
Korver & Korver
10 apr, 11:16
art cover
Column Leo: Andere koek
10 apr, 10:59
art cover
Top 25 beste golfbanen van Nederland 2024
10 apr, 10:53
art cover
Golfers Choice: Bernardus Golf lost de Haagsche af als beste golfbaan van Nede..
10 apr, 10:52
art cover
DP World Tour: Nederlands trio op tik
10 apr, 10:47
art cover
Voor alle golfers: investeer in breinkennis
10 apr, 10:45
art cover
De Pin High Zomertoppers zijn er weer! De beste golfdeals voor deze zomer
8 apr, 15:30
art cover
Reset je spierstelsel met MAT®, het geheime wapen van Bryson DeChambeau!
8 apr, 15:27