Logo nationaalgolfmagazine.nl
De fraaie en exclusieve golfcourse van Loch Lomond.
De fraaie en exclusieve golfcourse van Loch Lomond. ((Foto: ))

Met Robert-Jan Derksen naar exclusief Loch Lomond

Wie ooit aan de boorden van Loch Lomond heeft gestaan en de exclusieve golfclub bij dat meer heeft gezien, weet welk plezier het moet geven daar te spelen. Dat is echter heel weinig mensen gegeven. De vier winnaars van de Loch Lomond Challenge van Het Rijk Golfbanen mogen straks wel in actie komen op de fameuze Schotse baan.

De Loch Lomond Challenge is een evenement voor de vier businessclubs van Het Rijk Golfbanen. Aan dit evenement namen zeventig businessclubleden deel. De vier gelukkige winnaars gaan samen met Robert-Jan Derksen op een bijzondere reis naar Loch Lomond Golf Club in het prachtige Schotse Dunbartonshire.

,,Als vervolg op de succesvolle editie van 2017 is er in 2019 weer een editie van de Loch Lomond Challenge gehouden'', stelt Hans Blaauw, algemeen directeur van Het Rijk Golfbanen. ,,Alle leden van de businessclubs van Het Rijk Golfbanen mochten deelnemen aan deze unieke Loch Lomond Challenge. Een prachtig golfevenement speciaal voor onze businessclubleden met een uitzonderlijke hoofdprijs. Vier winnaars reizen volgend jaar op 2 en 3 juni met Robert-Jan Derksen mee naar de Loch Lomond Golf Club. Een rondje golfen op deze exclusieve Members Only golfclub, is iets waar de meeste golfers alleen maar van kunnen dromen.''

Omdat zakelijk golfen uitgebreide mogelijkheden biedt op het gebied van netwerken en sportiviteit, huisvesten alle vier de golfbanen van Het Rijk een actieve businessclub. Een gezellige club van lokale ondernemers en golfers uit het regionale zakenleven die hun business graag met pleasure combineren. Iedere businessclub organiseert minimaal zes 9-holes, en vier 18-holes activiteiten per jaar die garant staan voor mooie golfervaringen en waardevolle contactmomenten. Zo bieden de businessclubs van Het Rijk zakelijke golfers de mogelijkheid om hun zakelijke netwerk op een ontspannen wijze op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden.

Meer berichten